kukkatunnelmissa

Rakastan juhlien järjestämistä, suunnittelua ja valmisteluja. Tykkään sekä pienistä kuin isoistakin juhlista, eikä juhlille mielestäni aina tarvita kummempaa syytä. Tänään alkoi kevään juhlaputki ihanalla pre-vappubrunssilla, viikon päästä on tiedossa vähän suuremmat kekkerit, nimittäin rakkaan siskoni häät! Vaikka tämä kevät on ollut ehkäpä tähänastisen elämäni kiireisin, niin onneksi ei sentään niin kiire ollut, ettenkö olisi ehtinyt näitä juhlia suunnittelemaan ja valmistelemaan.

Omalla vastuullani tänään oli (ja on viikonkin päästä) kukkapuoli. Sopiva tehtävä minulle, ainakin omasta mielestäni. Jos blogiani lukee joku kukkavihaaja (hankala kuvitella?), niin pahoittelen jo etukäteen, sillä tulevina päivinä täällä tullaan näkemään paljon kukka-asiaa eri muodoissaan.

Ihanaa lauantai-iltaa ja rentouttavaa sunnuntaita!

Related Post

2 comments on kukkatunnelmissa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *