veja

Lenkkaricase lyhyesti: ostin pari vuotta sitten Karhun Albatross-lenkkarit, tykkäsin mallista hurjasti. Ne kuitenkin hajosivat lähes käyttökelvottomiksi alle vuoden käytön jälkeen. Ostin uudet, nahkaiset, joiden ajattelin ja toivoin kestävän paremmin. Näin ei kuitenkaan käynyt, alle puolen vuoden päästä lenkkareiden ostosta oli tossuissa reikä. Kirjoitin aiheesta blogiin, ja monella muullakin tuntui olevan vastaavia kokemuksia. Harmitti! Karhun lenkkarit näyttää hyvältä ja merkki on vielä suomalainen. Päädyin kuitenkin metsästämään uusia tyylikkäitä lenkkareita arkikäyttöön.

Sitten löysin Vejan. Ihana valikoima yksinkertaisen tyylikkäitä lenkkareita ja tennareita. Monipuolinen värivalikoima ja suhteellisen edulliset hinnat. Parasta merkissä oli tietenkin se, että kengät valmistetaan eettisesti ja mahdollisimman ekologisesti. Tilasin yksinkertaiset mustavalkoiset popot, ne tulivat muutamassa päivässä kotiovelleni ja nyt olen kävelyt niillä kuukauden päivät. Kestävyydestä en osaa vielä sanoa tarkemmin, mutta toivon näille ainakin vähän karhuja pidempää käyttöaikaa.

Onko veja teille jo tuttu?

Related Post

2 comments on veja

  1. Kaksi vuotta käyttöä melko harvakseltaan (lue: ehkä kerran-pari viikossa), ja ovat rikki. Liimaukset on pettäneet ja kantapäät kuluneet puhki, joten täytyy kyllä sanoa olevani hieman pettynyt näihin tossuihin, sillä olisin kovasti toivonut löytäneeni eettisen lenkkarivalinnan. Ekologiset ne ei nyt kuitenkaan olleet, kun ei tuon enempää kestäneet. 🙁 Toivottavasti mulla oli vaan joku susipari, ja että sulla kestää kauemmin!

  2. inka, äshr! Olisin niin toivonut että tästä olisi löytynyt kestävät lenkkarit. Toisaalta, ymmärrän myös sen että mulla lenkkarit on oikeasti kovalla käytöllä, ja harva tossu kestää aktiivisella käytöllä useampaa vuotta. Nuo karhut vaan hajosivat niin täysin ja nopeassa ajassa, että niihin en enää palaa. Toivottavasti näillä on vähän pidempi käyttöaika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *