Kauden alku

Ihan paras ruokakausi on alkamassa. Ensin tämä parsakausi, sitten perässä varhaisperunat, kotimaiset mansikat, kirsikat ja kaikki muut marjat.. Kesä! Ja luonnostahan voi jo nyt kerätä monenlaista villiruokaa, kuten nokkosia ja horsmia. Jos vaikka ensi viikonloppuna ehtisi keräilemään?

Hehkutin viime postauksessa sitä, kun viikonloppuna oli aikaa siivota. Mutta oli sekin hienoa, kun ehti valmistaa aamiaista vähemmän pidemmän kaavan mukaan ja nauttia se rauhassa. Tosin tämä aamiainen syntyi oikeastaan aika nopeasti: parsaa paahdoin hetken uunissa ja leivät päällystin ricotta-juustolla ja mansikoilla. Kattauksen viimeistelivät kevään ensimmäiset pionit, kukkien kuningattaret.

Neljä viikkoa kesälomaan. Vähiin käy ennen kuin loppuu!

Related Post

one comment on Kauden alku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *