monikäyttöiset hamehousut – osa 2/2

Hamehousuista on tosiaan moneksi. Ne taipuvat rentoon pyöräilylookkiin tai skarppiin työasuun. Vaikka hamehousut ovat päällä hyvin rennot ja materiaaliltaan puuvillaa, eivät ne näytä kovinkaan arkisilta silkkipuseroon ja avokkaisiin yhdistettynä. Mustan ja valkoisen yhdistelmä kirkkaanpunaisella tehostevärillä höystettynä toimii aina yhtä hyvin, lopputulos on klassinen ja ja tyylikäs.

Usein naistenlehtien tyylipalstoille tehdyt jutut työvaatetuksesta on suunnattu toimistotyötä tekeville. Oma työni ei ole toimistotyötä nähnytkään ja yleensä suosin työvaatetuksessa samoja vaatteita kuin muutenkin käyttäisin. Joskus on kiva pukeutua skarpimmin ihan muuten vain, vaikkei työn puolesta sitä vaaditakaan.

hamehousut Arela* / silkkipusero Massimo Dutti / aurinkolasit Monki / kengät h&m / laukku secondhand

*saatu bloginäkyvyyttä vastaan

Related Post

7 comments on monikäyttöiset hamehousut – osa 2/2

  1. Täytyy vihdoin ja viimein uskaltautua sanomaan, että tyylisi niin pukeutumisessa kuin sisustuksessakin on aivan mieletön! Niin linjakas, ajaton ja kaunis – mielestäni ansaitsisit paikan Hepburnin kaltaisten tyyli-ikonien joukossa tuosta vain! Esteetikkona on ihana lukea kauniilla kuvilla höystettyjä postauksiasi. Joka kerta tulee entistä parempi mieli! <3

  2. Hurmaava tyyli, upea hiuskuontalo mageet plehat! Onko tämän kevään mallistoa Monkista noi lasit?

  3. Essi N, voi ei miten ihana palaute <3 Kiitos! Teit mut tosi iloiseksi ja tosi hämmentyneeksi kommentillasi, en tiedä mitä sanoa :) Ihanaa ja aurinkoista viikkoa sinulle!

    haava, voi kiitos! Aurinkolasit on ostettu Monkista tänä kevänä joo. Saa nähdä uskallanko koskaan ostaa kymmentä euroa enempää maksavia laseja 🙂 Menevät niin helposti rikki / hukkaan..

  4. Itsekin hamstraan aurinkolasit mieluiten halpatavarana, sen verran hauraat kapistukset on tosiaan kyseessä. Tämän innoittamana taidan käväistä ratsaamassa parit Monkit josko tuota mallia olisi vielä tarjolla, ja josko vieläpä istuisivat tähän naamavärkkiin yhtä sievästi kuin sinulle 🙂

  5. haava, kannattaa käydä tsekkaamassa! Itse olen tykännyt monkin aurinkolaseista paljon, multa löytyy yhteensä varmaan kolmet samalta merkiltä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *