sydän


Eilen oli mielettömän kaunis päivä, sateesta huolimatta. Ja tietenkään en saanut kuvattua juuri mitään, keskityin olennaisempiin asioihin, kuten juhlasta, ihanasta seurasta ja tunnelmasta nauttimiseen. Sisko, toinen juhlan päähenkilöistä oli mielettömän kaunis ja sulhanen tietty komea, molemmat säteilivät koko päivän onnea, iloa ja valoa (olen niin kovin pahoillani, etten pysty nyt muuhun kuin tällaiseen kliseisen siirappiseen ulosantiin).

Kuten aiemmin mainitsin, vastasin juhlassa muunmuassa kukista: niin niistä pöydällä olevista kuin tuosta morsiamen seppeleestä. Seppeleen teon kanssa tuskanhiki nousi välillä otsalle, mutta lopputulos onnistui siinä mielessä loistavasti, että kukat pysyivät päässä ja näyttivät iltaan saakka kauniilta. Suosittelen seppeleentekijöille materiaaliksi ainakin harsokukkaa ja eukalyptusta. Pöytiin tein kolme tuollaista isompaa kukka-asetelmaa, joista allaoleva oli lempparini ja sen kuvasin jälkikäteen. Kukkamaljakot ja vaasit haettiin kierrätyskeskuksesta parilla kolikolla. Lisäksi tein useamman pikkukimpun lasipurkkiin, vähän samalla tyylillä kuin viikon takaisen pre-vapun kukat. Floristileikki oli hauskaa ja onneksi tuli kiitoksiakin. Ihan alanvaihtajaksi en silti ehkä vielä rupea.

Ehkäpä palaan vielä lauantain häätunnelmiin, jos saan joskus vaikka lainata juhlien virallisen kuvaajan otoksia. Morsiamen häälookki ansaitsisi oman esittelynsä. Vähän enemmän tunnelmia näkyy instagramin puolella.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *