Aamiainen Andantessa

Fredrikinkadun ihana Andante oli ennen vain kukkakauppa, nykyään se on sekä kukkakauppa ja kahvila. Pettämätön konsepti mielestäni, kun sekä kukat että kahvittelu ovat lähellä sydäntäni. Olenkin poikennut fredalla tässä sympaattisessa pienessä paikassa muutamaan otteeseen kahvilla, mutta eilen suuntasin sinne ensimmäistä kertaa aamiainen mielessä. Ja miten ihana aamiainen se olikaan!

Andantessa yhdistyy herkullisen ruuan lisäksi kaunis miljöö ja kiva tunnelma. Sunnuntaibrunssi kustantaa kuusitoista euroa ja sillä saa mm. mukavaa palvelua, todella hyvin tehdyn kahvin ja avokadoleivän, joka vei kielen mennessään.

Plussaa tulee myös koiraystävällisyydestä ja siitä, että halutessaan voi kahvilareissun ottaa vähän rennomminkin. Herkullisen aamiaisen jälkeen alkaa niin helposti vähän väsyttää.

Kukkakauppa-ja kahvila Andante, Fredrikinkatu 20

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *