Päivä rannalla

Tänä vuonna kesä on todella antanut odottaa itseään. Tällaisina harmaina päivinä tekisi mieli palata takaisin New Yorkiin, jossa jokaisena lomapäivänämme paistoi aurinko ja sen laskeuduttuakin oli vielä niin lämmin, että pärjäsi hellemekossa. Helle voi suurkaupungissa olla toisaalta vähän tukahduttavaakin, siksi yhtenä päivänä jätimme kaupungin sykkeen ja köröttelimme metrolla Coney Islandin rannalle hengittämään.

Manhattanilta ajaa metrolla Coney Islandiin 40 minuutissa. Vietimme ihanan päivän rannalla kävellen ja huvipuisto Luna Parkin laitteita ihmetellen, tosin itse laitetestaukset jäivät seuraavaan kertaan. Kävelimme rantaviivaa pitkin melkein koko pitkän rannan päästä päähän – merellä on jotenkin ihmeellisen rauhoittava ja vapauttava vaikutus ihmiseen, tai ainakin minuun. Sitäpaitsi ihaninkaan jalkahoito ei tunnu niin ihanalta kuin hiekka varpaiden alla ja lämmin merivesi.

Onhan se meri lähellä täällä kotonakin, mutta toistaiseksi näiden kuvien tunnelmista saa vain haaveilla.

Related Post

2 comments on Päivä rannalla

  1. Maria, löysin mekon sieltä C21-outlettavaratalosta, en muista enää merkkiä! 🙂 Ajattelin tuon juuri sopivaksi huolettomaksi kesämekoksi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *