Sadepäivän sävyt

Harmaana sadepäivänä piristän itseäni pukeutumalla lempiväreihini, siniseen ja vihreään. Rakastan kevättä ja kesää ja kaikkea niissä, mutta suosikkivärini ovat kuitenkin sellaisia syksyvärejä, tummia sävyjä vihreästä ja sinisestä. Syvät sävyt tuntuvatkin sopivan minulle paremmin kuin kirkkaat kesävärit.

Toinen varma tapa tehdä sadepäivästä mukavampi on kauniit kumisaappaat. Julia Lundstenin Nokialle suunnittelemat kiilakorolliset kumisaapasnilkkurit ovat miellyttävät jalassa ja astetta naisellisemmat kuin peruskumpparit – kaupunkilaisen valinta sadesäähän siis. Näitä kelpaa käyttää mekkojen ja ja hameiden kaverina.

neule Samuji / laukku Lumi accessories / hame Lindex / kengät Nokian by Julia Lundsten (saatu blogin kautta)

Related Post

2 comments on Sadepäivän sävyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *