The Apartment by the Line

Asuntomme New Yorkissa sijaitsi SoHossa, kaupunginosassa, joka on täynnä vaatekauppoja, luksusmerkkien liikkeitä ja pikkuputiikkeja. Voisikin ehkä kuvitella, että olisin viettänyt suurimman osan loma-ajastani shoppaillen, mutta kuitenkin keskityin enemmän muihin elämyksiin. Totuuden nimissä, taisin viettää enemmän aikaa ruoka- kuin vaatekaupoissa!

Parin korttelin päässä asunnoltamme kuitenkin sijaitsi ihana putiikki, jossa olisin vieraillut mielelläni useampaankin otteeseen: The Apartment by the Line. Kyseessä on ihana kauppa vähän erikoisemmalla konseptilla: liiketila on stailattu upeaksi, valoisaksi asunnoksi. Inspiroiva paikka kelle tahansa sisustusintoilijalle, mutta oiva paikka myös ostosten tekoon: kaikki asunnossa näkyvillä oleva on myynnissä: henkareilla roikkuvat vaatteet, huonekalut, kosmetiikka ikkunalaudalla ja taide seinillä. Itse en tällä kertaa ostanut mitään, tyydyin ihasteluun, sehän oli ilmaista.

Asiat, joita täältä haluaisin omaan kotiini: ison makuuhuoneen kylpyammeella, valtavan walk-in-closetin täynnä klassisia, laadukkaita vaatteita ja asusteita, näkymät isoista ikkunoista sekä kadulle että sisäpihalle, pari valittua tuolia ja Gubin Grasshopper-valaisimen. Haaveilu sallittu.

(Pahoittelut, että jouduin turvautumaan tällä kertaa osittain puhelinkuviin, sillä kamerastani loppui juuri akku kun olin käymässä täällä, enkä ehtinyt enään reissun aikana uudelleen liikkeeeseen.)

The Apartment by the Line
76 Greene Street, 3rd floor SoHo, New York

Related Post

2 comments on The Apartment by the Line

  1. Oih! Ompas ihana putiikki, harmittaa kun ei tiennyt tästä kun oli itse matkalla Nycissä. Ensi kerralla sitten 😉

    -Sara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *