summertime

Vihdoin se oikea kesä tuli. Enpä ehtinyt koneen ääreen koko viikonloppuna, tuskin moni teistäkään istui sisätiloissa blogeja lukemassa. Yhtäkkiä kaikki ihana on saatavilla: lekottelu rannalla, piknikit, puutarhajuhlat ja ulkona istuskelu yömyöhään saakka. Heitin juhannuksena talviturkin pulahtamalla järveen, mutta viikonloppuna uin ensimmäistä kertaa kunnolla järvessä. Uiminen luonnonvesissä on ihanaa, olen vain todella vilukissa ja yleensä uskaltaudun veteen viimeisenä.

Kokeilin Nycin matkalla Biosoliksen aurinkorasvoja, jotka toimivat loistavasti, mutta haluan vinkata teille myös toisesta luonnollisesta aurinkosuojamerkistä: Algamaris*. Ihana mieto kookosen tuoksu, hyvä levittyvyys ja toimiva tuote – luomuaurinkorasvoistahan ei uidessa sitten huuhtoudu mitään myrkkyjä vesistöihin. Olin viikonloppuna kuitenkin varomaton auringonottaja-amatööri, koska unohdin lisätä aurinkorasvaa ajoissa ja paloin jaloista hiukan, parhainkaan rasva ei pelasta jos sitä ei käytä oikein. Algamariksen tuotteista tuo after sun onkin ihan lemppari, se sisältää aloe veraa, joka viilentää punastuneita kinttuja ihanasti.

Toivotaan tälle vuodelle vielä hurjasti lisää kauniita kesäpäiviä!

*tuotteet saatu blogin kautta

Related Post

3 comments on summertime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *