aina muodissa

En ole hirveästi ehtinyt seurata että mikä juuri tänä syksynä on muodissa, minulla ne ovat samoja juttuja kuin viime vuonnakin: laadukkaat materiaalit, syvät syyssävyt kuten metsänvihreä ja viininpunainen ja villahatut. Tämä poikkeuksellisen lämmin syyskuu on antanut mahdollisuuksia yhdistää kontrasteja pukeutumisessa: lämmin merinovillapusero kevyiden silkkihousujen kera, avokkaat syystakin ja villahatun kanssa. On ihanaa pukea samaan aikaan päälle paksuja kerroksia mutta jättää kuitenkin nilkat paljaaksi.

Haaveilin pitkään ja haaveilen edelleen täydellisestä trenssistä. Sitä oikeaa odotellessa tämä kirpputorilta löytynyt versio, jota itse lyhensin, on toiminut tehtävässään moitteetta. Itse asiassa olen käyttänyt takkia todella keväästä saakka, enkä usko että luopuisin tästä, vaikka se täydellinen trenssi tulisikin vastaan. Nykyään ehdin valitettavan harvoin ompelemaan itse vaatteita, mutta tällaisia pieniä diy-muutoksia kirpparilöydöille tulee tehtyä edelleen silloin tällöin.

Kuvista kiitos ihanalle ja taitavalle kuvaajalle, Jonnalle!

neule ja kengät Samuji / silkkihousut ja laukku Cos / hattu H&M / takki secondhand

Kuvat: Jonnamaista

5 comments on aina muodissa

  1. Päivän kysymys: pysyykö tuo hattu sulla päässä? 😀 Mulla on todellisia vaikeuksia, jos ulkona pikkasenkaan tuulee. Meinasin ommella siihen jonkin nauhan, mutta jos se johtuukin vaan hatun mallista, niin melkeen mieluummin ostaisin toisenlaisen…

    Kauniita sävyjä!

  2. Anniina, täytyy sanoa että tuulisella säällä hatut kyllä harvoin pysyy päässä, en osaa sanoa onko tämä yksilö jotenkin erityisen surkea siinä suhteessa, kun mulle on niin tuttua se, että hattu lentää päästä täällä Helsingissä 😀 Täällä nimittäin tuulee aina. Eli kysymykseesi vastaus: yleensä pysyy, mutta jos tuulee niin täytyy pidellä kyllä kiinni.

    Kiitos 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *