kolme sekalaista kuluneelta viikolta

Teemu Järven peurajulisteen hankin Habitaresta. Ajattelin ensin valkoisia tai mustia kehyksiä, mutta meiltä löytyi valmiina juuri sopiva alumiininen kehys eikä se sitten näyttänytkään hassummalta. Noita Järven ihania eläinaiheisia printtejä voi ostaa esimerkiksi Finnish Design Shopista.

Tulin viikolla kipeäksi ja jouduin olemaan pari päivää poissa töistä. Sairasvuoteella tulee usein luettua kirjoja tai lehtiä, näyttöpäätteen tuijottaminen ei onnistu jos flunssaoireisiin kuuluu inhottava päänsärky. Köpiksestä ostin matkalukemiseksi mukaan uusimman the gentlewomanin numeron josta riitti selailtavaa ja luettevaa pidempäänkin kuin lentomatkalle ja aloitin juuri Murakamin Kafka rannalla. Nykyään tulee luettua harmillisen harvoin, välillä muistelen kaiholla nuoruusvuosiani, jolloin kannoin kirjastosta viikottain aina vinon pinon kirjoja kotiin luettavaksi.

Vietimme eilen naapureiden kanssa taloyhtiön syysjuhlaa, jonne leivoin tuollaisen syyspavlovan. Pavlova on mun vakiokakku, huomaan tekeväni sitä tosi usein – mutta se on vain niin hyvää ja lähes kaikki rakastavat sitä. Syysversioon tulee tietenkin karpaloita ja kinuskikastikekin olisi käynyt tuohon hyvin. Ehkä sitten pikkujouluihin..

Olenko muuten koskaan maininnut että asun ehkä Helsingin parhaassa talossa? Meillä on ihanan yhteisöllinen meininki taloyhtiössä, kesäisin hengaillaan, illastetaan tai järjestetään elokuvanäytöksiä sisäpihalla, talvisin pidetään tunnelmallisessa kerhotilassa yhteisiä illanistujaisia. Aina välillä pohditaan että pitäisikö ostaa isompi asunto tai muuttaa, mutta sitten toteamme että missään muualla meillä ei olisi näin mahtavaa naapurustoa ja yhteishenkeä. En ole koskaan aiemmin voinut kerrostalossa asuessani sanoa naapureita ystävikseni, mutta nyt voin.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *