normcore

Tiedätte varmasti ne päivät, jolloin oikein mikään vaatekaapissa ei inspiroi ja kaikki omat vaatteet tuntuvat tylsiltä. “Ei ole mitään päällepantavaa” – eli kaapissa ei ole mitään mikä sopisi senhetkiseen fiilikseen. Silloin yleensä täytyy luottaa niihin perusvaatteisiin, joissa ei ole ehkä mitään erikoista, mutta jotka toimivat yleensä päivänä kuin päivänä.

Musta neule, farkut, mustat nilkkurit ja trenssi. Niin tavista kuin mahdollista, mutta kuten ihana Jonna näissä kuvauksissa totesi, että usein se itselle tavallinen tai tylsä voi ollakin jollekin toiselle hyvinkin inspiroivaa. Ja eihän täällä ole tarkoitus esitellä vai niitä kaikkein erikoisimpia ja onnistuneimpia kostuumejä, vain ihan sellaisia asuja, joita elämässäni ja arjessani käytän.

farkut ja huivi Acne / neule Samuji / laukku Cos / kengät vagabond / aurinkolasit Monki / takki seconhand

Kuvat: Jonnamaista, edited by me

8 comments on normcore

  1. Kun lopetin välittämästä uusien vaatteiden hankkimisesta, trendeistä ym. niin en ole kokenut enää yhtäkään “ei mitään päällepantavaa”-päivää.

  2. Tosi kiva asu! Ja hieno uusi ulkoasu blogilla! Harmi vaan, kun tästä uudesta versiosta ei saa mobiiliversiota.

  3. Niinhän se varmaan menee, että jos joku asia on samantekevä niin se ei aiheuta tunteita suuntaan tai toiseen. 🙂

  4. Moikka, ja kiitos! Itseasiassa mobiili toimii kyllä tässä uudessa versiossa, mutta otin sen toistaiseksi poissa käytöstä koska siinä mobiiliversiossa oli jotai häikkää. Yritän korjailla asiaa 🙂

  5. Kiitos! Olen tänä syksynä vasta innostunut tällaisista tummemmistakin luumun / viininpunaisen sävyistä.

Comments are closed.