hengähdys

Pientä haipakkaa ollut viime päivinä, niin oikeassa elämässä kuin täällä blogissakin. Sattui useampi kaupallinen kampanja peräkkäin, jotka täytyy yleensä julkaista tiettynä päivinä eikä aikatauluihin voi juurikaan itse vaikuttaa. Kiireisinä hetkinä käy helposti niin, että saa juuri ja juuri hoidettua etukäteen sovitut jutut, mutta kaikki muu jää. Toivottavasti yhteistyökirjoitukset ovat teille kuitenkin mielekästä sisältöä siinä missä muukin blogin sisältö, sillä sama tyyppi täällä niitä kirjoittaa ja kuvaa, ehkä jopa tavallista postausta isommalla panoksella.

Viime viikolla blogijuttujen sijaan olen keskittynyt enemmän oikean elämän projekteihin, musisointiin ja lahjakkaiden nuorten kanssa työskentelyyn. Vaikka bloggaaminen on minulle mielettömän tärkeä ja rakas harrastus, niin oikea työni musiikin, laulamisen ja opettamisen parissa on kuitenkin päätyöni ja sillä on elämässäni ihan erityinen merkitys  ja se vie myös leijonaosan ajastani. Sille “oikealle työlle” ovat ihanaa vastapainoa vähän kevyemmät aiheet, kuten ruoasta, tyylistä ja sisustuksesta puhuminen – ja siksi haluankin täällä blogissa keskittyä niihin ja rajata muut kuin blogiin liittyvät työasiat pois. Välillä on kyllä hankalaa tehdä parhaansa molempien, sekä blogin että työn suhteen, molemmista on hyvä saada välillä vapaata, että pystyy taas innostumaan. Ehkä siis tämä pieni blogihengähdys teki hyvää, nyt  on taas pää täynnä kivoja ideoita.

Vietin viikonlopun Oulussa, jossa oli oikea talven ihmemaa, kaunis jouluinen tunnelma ja levollinen olo. Hiukan toivoisin lunta myös tänne pääkaupunkiseudullekin, se on niin ihmeellistä miten lumesta tuleva valo antaa niin paljon energiaa ja voimia. Tuntui silti ihanalta herätä tänään lumettomasta, mutta niin aurinkoisesta Helsingissä, omasta sängystä. Tästä viikosta tulee hyvä.

4 comments on hengähdys

  1. Kiitos haasteesta! Katsotaan jos saan aikaiseksi että osallistuisin, olen ollut aina todella surkea haasteiden kanssa.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *