the holiday season is coming

Tässä kodissa on viime aikoina kyläillyt paljon ihmisiä. Ystäviä, perhettä ja täysin uusiakin tuttavuuksia. On ollut brunsseja, kahvitteluhetkiä ja illallisia. Ja niin ihanaa kuin vieraiden kestitys onkin, niin vaatii se myös aina oman veronsa kestitsijän puolelta. Siksi olikin niin ihanaa, kun sain lauantaina vieraita, jotka toivat ruuat ja kattauksen mukanaan. Itse ihmettelin vieressä, kun pöytään loihdittiin ihania herkkuja ja kaunista tunnelmaa kattauksen avulla. Tyttöjen brunssiteemana oli pikkujoulut – havupuita, kynttilöitä, pellavalautasliinat ja rosmariinikoristeita.

Viime lauantaina alkoi siis tämän vuoden joulusesonki. Itselläni ammattini puolesta joulu alkaa joka vuosi yleensä jo lokakuussa, joten olen päättänyt etten valita, vaan yritän keskittyä hyviin puoliin – onhan joulussa ihana oma tunnelmansa. Tämä pimeä ja pitkä talvi olisi silti aika synkkä kokemus ilman tuota valon juhlaa.

Kiitos Lauralle ja Nooralle brunssijärjestelyistä ja Ullalle ja toiselle Nooralle kyläilystä!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *