20: ripaus punaista

Tässä kodissahan ei pitänyt punaista juuri näkyä joulunakaan. Mutta kummasti sitä sieltä jostain kuitenkin sitten löytyy – pienikin ripaus riittää. Punaisen pannunalusen olen aikoinaan huovuttanut itse, joulupöytään se sopiikin hyvin, muulloin käyttö on vähemmällä. Marjaoksia käytän maljakossa ja pakettien koristeena, sama idealla on menty jo varmaan kolmisen vuotta, ehkä ensi vuonna keksin jotain uutta.

Meno töiden osalta on vihdoin rauhoittunut sen verran, ettei aamuisin ole enää kiire mihinkään. On aikaa keittää itse kahvit, sytyttää kynttilät ja laittaa vaikka jouluradio soimaan. Parasta joulussa onkin juuri se kiireettömyyden tunne ja rauhallisuus, kun omassa arjessa sitä tunnetta on yleensä hankala löytää.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *