23: aatonaattona

Joulunvietto Helsingissä on alkanut tuntua varsin hyvältä idealta. Siinä missä aiempina vuosina on tuntunut että ennen joulua on hirveä säätö ja kiire ennen kuin lähtö kohti pohjoista koittaa, niin nyt ei olekaan mitään hätää. Ihan rauhassa ehtii vielä tehdä vaikka kodin suursiivouksen, viedä lahjoja ja laittaa laatikot uuniin. Huominen rauhoitetaan todennäköisesti kokonaan kotona oleskelulle, hyvälle ruualle ja lukemiselle. Itse en yleensä viihdy neljän seinän sisällä yhtää päivää pidempään, joten joulupäivänä on luvassa sukulointia ja joulukonserttia, Tapanina alkaa matka kohti pohjoista.

Sain viime viikolla ihanan joulupaketin yritykseltä nimeltä Kalteva NY. Kaltevan takana on neljä 16-vuotiasta nuorta, valmistavat pihatuotteita, joista uusimpana ovat nuo näissä kuvissa näkyvät OKTA-telineet. Miten ihailtavaa nuorten intoa ja taitoa – niin kauniit tuotteet ja edullinen hintakin, yksi teline maksaa vain kolmekymmentä euroa (!). Meillä Oktat pääsivät sisäkäyttöön – roikkuvasta mallista tulee mieleen ihanasti moderni himmeli, ja jos meillä olisi piha, niin tuossa pöytämallissa roihuaisi ulkotulet.

Toivotan paljon menestystä ja onnea tälle nuorisoyritykselle, jatkakaa samaan malliin!

Okta-telineitä voi tilata tällä hetkellä sähköpostin kautta: kaltevany (at) gmail.com. Tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

Related Post

one comment on 23: aatonaattona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *