Baby it’s really cold outside

Rakastan kesää, mutta tykkään myös talvesta, kylmässä pakkassäässä on oma viehätyksensä ja lumi maalaa arkisetkin maisemat todella kauniiksi. Ajattelin tänään uhmata hirmupakkasia ja käydä vielä illalla ihastelemassa Lux Helsingin valoloistoa. Kun on näin kylmä, tekee mieli pysytellä sisällä, mutta silloin jäisi kokematta se ihana tunne, kun pääsee ulkoilun jälkeen sisälle lämmittelemään kera kuuman kaakaon ja viltin. Maustan oman kaakaoni välillä vaniljalla ja välillä chilillä, jälkimmäinen etenkin lämmittää sisältäpäin.

Kirjoitin viime syyskuun alussa siitä miten villakausi alkaa. Taisin olla vähän väärässä, sillä syksy jatkui lämpimänä pitkään ja joulukuussakin oli vielä yhtä lämmintä kuin juhannuksena. Villapaidat olivat toki syksylläkin käytössä, mutta jos joskus on todellinen villakausi niin nyt. Syksyn syvät ja tummat sävyt vaihtuvat yleensä näin kevätkauden alkaessa vaaleampiin sävyihin, kaakaon ja maitovaahdon sävyt toistuvat vaatteissakin.

Lämpöistä loppiaisiltaa!

Related Post

one comment on Baby it’s really cold outside

  1. Juu, tällä kertaa meni villapaitaintoilut itsellänikin vähän kieroon! Eihän tuolla ole tätä ennen voinut oikeita villapaitoja edes käyttää. Muistan melkein läkähtyneeni joululahjaostoksilla, vaikka päällä oli vain villamekko ja villakangastakki… Toivottavasti tänä vuonna saataisiin vähän pakkasta ja lumiharso ennen joulua!

    http://thewildethings.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *