Tyylikkäät ystäväni: Tuovi

Olen monta kertaa halunnut aloittaa blogissani tyylikkäät ystäväni-sarjan, mutta postaukset ovat jääneet hyvin satunnaisiksi. Nyt ajattelin uuden vuoden kunniaksi ottaa itseä niskasta kiinni, ja muutamat kuvaustreffit on jo sovittuna. Toivottavasti tulette siis kevään aikana näkemään täällä asupostauksia, jossa päähenkilönä on joku muu kuin minä, joku ihanan inspiroivista, tyylikkäistä ystävistäni.

Pikkusiskoni Tuovi on näkynyt blogissa usein ennenkin. Siskon kanssa meillä on vähän liiankin samanlainen maku, vaatekaapista löytyy paljon samantyylisiä ja jopa täysin samoja vaatekappaleita. Meillä on myös vaatteita yhteisomistuksessa tai toisiltamme lainassa. Tällä hetkellä kadehdin Tuovilta etenkin tuota Samujin ihanaa, FW15-malliston takkia ja sen täydellistä väriä ja vajaamittaisia farkkuja.

takki Samuji / kengät Nilson / farkut Monki / paidat kirpputorilta

Related Post

8 comments on Tyylikkäät ystäväni: Tuovi

  1. Ihana Tuovi! Onko tuo musta taulu vähän vinossa vai mikä mua häiritsee tuossa takaseinässä 😀 Teillä on niin mielettömän kaunis kämppä! <3 Ihanaa alkanutta vuotta!

  2. En ole tainnut ennen kommentoida, mutta nyt on pakko, sen verran ihana tyyli tuolla systerilläsi! Varsinkin takki on aivan täydellinen, onkohan noita Samujilla vielä? Onko tuo pinta sellaista hassun nyppyläistä, vai hämääkö kuva vaan?

  3. Todennäköisesti se taulu on vinossa, meillä on välillä taulut ja tavarat miten sattuu 😉 Kiitos ja samoin hyvää alkanutta vuotta sinullekin Sini! <3

  4. Samaa mieltä, sekä siskon tyylistä että takista! Takissa on sellainen elävä pinta, en sanois nyppyläiseksi, muttei tasainenkaan. Ainakin samaa takkia tais jäädä aleen jossain koossa ja ainakin samaa väriä mutta eri mallisena. Kannattaa käydä Samujilla, aletuotteet menee niin nopeasti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *