Talvipuutarhassa

Huhtikuu tuli vihdoin, keväisenä ja aurinkoisena. Näin eilen ensimmäiset pienet silmut puissa ja maasta kurkisti jo jotain vihreää. Nautin kahvia sisäpihalla auringossa ja hetken aikaa olo tuntui täysin stressittömältä ja onnelliselta. Huomaan, että jotain on muuttunut vuodessa – viime vuonna samaan aikaan olin järjettömän stressaantunut ja ahdistunut kaikista kiireistä. Nyt kiireitä ja haasteita on samaan tapaan kuin viime vuonnakin, ehkä enemmänkin, mutta osaan silti ottaa välillä täysin rennosti – jos joku juttu jää tekemättä, niin maailma ei siihen kaadu. Kaikesta ei pysty suoriutumaan täydellisesti kokoajan. Vapaaviikonloppuna voi oikeasti olla myös tekemättä mitään, ja aloittaa työt taas maanantaina.

Aurinkoisena kevätpäivänä suosittelen Talvipuutarha on mitä ihanin retkikohde ja kuin halpa ulkomaanmatka: ovista astuu suoraan sisään trooppiseen viidakkoon, kasvien ja kukkien keskelle. Parasta terapiaa juuri nyt, kun turhautuminen meinaa iskeä kesää odotellessa. Lempipaikkani siirtolapuutarhassa on ehkä kaktushuone, erilaisia kaktuksia ja mehikasveja tutkiessa saattaisi helposti vierähtää tunti tai parikin.

Talvipuutarha on myös mainio paikka kuvauksia ajatellen, ensi kerralla pakkaan kuvausreissulle mukaan eväitä ja kahvit termariin. Ja puen kevyemmin, Samujin paksut villahousut ja huopahattu osoittautuivat aivan liian kuumiksi asusteiksi.

Photos: Mustarttu, edited by me

4 comments on Talvipuutarhassa

  1. Kiitos Lemmi! Tykkän yhdistellä kontrasteja, tällaiseen naisellinen pusero meets. pappahousut-tyyliin.

  2. Kiitos Meve! Pusero on niinkin hienosta paikasta kuin h&m 😉 Ostin saman mustana ja puuterinvärisenä.

Comments are closed.