Hattaratyttö

Olen vahvasti sitä mieltä, että jokainen tarvitsee elämäänsä vähän vaaleanpunaista. Vähän hattaraa, ruusuja ja pastellinsävyisiä unelmia. Omistin varhaisteininä sydämenmuotoiset, vaaleanpunaiset aurinkolasit jotka olivat tietenkin enimmäkseen hauska vitsi, mutta toisaalta halusin myös tuoda niillä esille elämänkatsomustani: ei haittaa yhtään, jos maailmaa katselee toisinaan ruusunpunaisten lasien läpi. Rakkautta, hymyjä, iloa ja valoa voikin löytää yllättäen vähän joka puolelta, kun vain osaa katsoa oikein.

Tänään heräsin varhain hyvällä tuulella ja tunsin oloni keveäksi, joten halusin pukea jotain vaaleanpunaista. Sain ystäväni Artun kaveriksi Miloa ulkoiluttamaan ja nappasimme samalla asukuvat, joita ei olekaan blogissa näkynyt hetkeen. Lauloimme Eiran kaduilla jäätelökesää, hymyilimme vastaantulijoille ja suunnittelimme innokkaasti tulevan kesän juhlia, illanistujaisia ja reissuja. Kaikki hyvä ja ihana on nyt tässä ja samaan aikaan myös edessäpäin.

photos Mustarttu, edited by me

Related Post

8 comments on Hattaratyttö

  1. voi kiitos Tuulia! <3 ja teidän jätskikassi sopi tähän hattara-asuun ihan täydellisesti, oli pakko ottaa se mukaan 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *