Lomalla

Takana on äärimmäisen työntäyteinen kevät. Vaikka saan tehdä ihania töitä ja olen ollut mukana monissa upeissa projekteissa, niin freelancerin elämä ei ole osoittautunut kovin helpoksi. Tuntuu että olen kokoajan töissä, ja kun en ole, niin tunnen syyllisyyttä tekemättömistä töistä. Vielä viime viikko oli aikamoista sekamelskaa, mutta nyt tuntuu pikkuhiljaa että alkaa helpottaa – ensi viikolla tarkoituksena olisi olla jo kunnolla lomalla. Täysin vapaa taivaan lintu en ole lomallakaan, blogi päivittyy tavalliseen tahtiin ja muutama yhteistyökin on tiedossa, mutta tärkeintä on täysin vapaat aikataulut ja ennenkaikkea vapaat illat ja viikonloput, joita arjessani on hyvin harvoin.

Juhlin loman alkua metsänvihreässä silkkimekossa, jonka löysin ihan sattumalta Urban A:sta. Olen hyvin pitkään suosinut aika tyttömäistä juhlapukeutumista ja siskoni ylioppilasjuhliin mekkoa etsiessäni kaipasin juurikin jotain vähän naisellisempaa tyyliä kuin aiemmissa koltuissani. Lahkolaistyyli, tyttömäisyys ja kukat iskevät edelleen, mutta ehkä mukaan tarvitaan vähän jotain rosoa tai pientä twistiä, ettei kokonaisuudesta tule liian hempeilevä tai söpöilevä. Onko tämä aikuistumista vai normaalia tyylimieltymysten vaihtelua?

mekko Baum und Pferdgarten / sandaalit Cos / Laukku Lumi accessories
Kuvat: Mustarttu

8 comments on Lomalla

  1. Kiitos Emma! Tykkään myös tosi paljon. Täytyy yrittää yhdistää johonkin rennompaan kokonaisuuteen myös, vaikka sandaaleihin ja neuletakkiin, jos käyttäisi arkenakin..

  2. I-H-A-N-A mekko! Saanko udella koosta? Ihan vaan, että miten vastaa 'todellista' kokoa. Olisi hakusessa valmistumismekko, ja tämä yksilö näyttää hyvältä vaihtoehdolta. 🙂

  3. Tää mekko on kokoa 38 – se oli itseasiassa pienin liikkeessä ollut koko. Itse uskoisin että oma kokoni 36 olisi saattanut olla hitusen tätä parempi, mutta toisaalta toimii näinkin. Huomasin vain juhlissa että välillä yläosasta malli tuntui vähän liian väljältä.. Toivottavasti tämä auttoi sinua jotenkin 🙂

Comments are closed.