Kesävillamekko

Suomi lomailee perinteisesti Heinäkuussa. Sähköposteihin saa vastaukseksi ainoastaan lomaviestejä, Helsingin kadut ovat tyhjinä autoista eikä parkkipaikan löytäminen ole hankalaa. Blogimaailmakin on hiljaisempi kuin yleensä, enkä ole ottanut paineita postaamisesta – on hyvä pitää tästäkin lomaa välillä ihan kunnolla, ilman stressiä. Toivon, että mahdollisimman moni teistä lukijoistakin on nauttimassa kesästä, ehkä poimimassa mustikoita, kanttarelleja tai sitten pokemoneja, kuten minä. Talvella ehditään kaikki taas istua sitten enemmän koneen äärellä, eikö vain?

Olen tehnyt muutaman älyttömän kivan alennuslöydön tänä kesänä, ja yksi niistä on tämä Samujin villamekko. Kuulitte oikein, mekko on tosiaan 100% villaa – ei ehkä ensimmäisenä tulisi mieleen pukeutua hellepäivänä kokopitkään villakaapuun. Villa on kuitenkin varsin hengittävä materiaali ja tälläisenä superohuena sopii älyttömän hyvin myös kesäpäiviin. Ilmojen kylmetessä voin käyttää tätä paksumpien villakerrosten kera ja ehkä juhlavammissakin merkeissä oikeanlaisten asusteiden kanssa. En halua kuitenkaan vielä ajatella niin pitkälle, tälle viikolle on nimittäin luvattu lämpöisiä ja aurinkoisia päiviä – törmätään siis terasseilla ja pokemonjahdeilla!

mekko Samuji / laukku Tikau / hattu kirpputorilta / sandaalit Birkenstock

Related Post

3 comments on Kesävillamekko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *