Uusi tukka ja uusi luottokampaaja

Olen aina ollut vähän arka tekemään mitään isoja muutoksia tukalleni. Nuorempana otsatukka oli hurjinta mihin pystyin, muuten pitäydyin pitkässä, lanteille ulottuvassa hiustyylissä. Pitkät hiukset olivat ihanat, mutta käytännössä käärin ne aina sotkunutturalle ja jaksoin aniharvoin tehdä niille yhtään mitään. Lyhyemmässä tukassa oloni on naisellisempi ja kevyempi – en usko enää kasvattavani yli olkapään ulottuvia kutreja.


Minulla ei ole koskaan ollut varsinaista luottokampaajaa, olen käynyt parturissa aina vähän siellä mistä olen nopeiten ajan saanut. Nyt olen kuitenkin löytänyt ihanan tyypin, jolle haluan viedä hiukseni käsiteltäväksi jatkossakin: Johannes Yrjö on nuori ja lahjakas hiusstylisti, joka on vastannut monien ystävieni upeista hiuksista jo pitkään. Kesti aika kauan ennen kuin sain aikaiseksi varattua ajan, mutta eilen istuin innokkaana ensimmäistä kertaa Kampaamo Pesulan tuoliin Johanneksen käsiteltäväksi – lopputulos on nähtävissä näissä kuvissa.

En tälläkään kerralla lähtenyt muuttamaan hiustyyliäni radikaalisti: värisävy on hyvin lähellä omaa väriäni ja klassinen polkkapituus on ollut osa tyyliäni jo parin vuoden ajan. Luotan kuitenkin Johannekseen sen verran että voisin hyvin kuvitella antavani hänelle vapaat kädet toteutuksen suhteen – ehkä seuraavalla kerralla kokeilen jo jotankin uskaliaampaa?

ps.  Johannesta voi seurata instassa: @hairstylistjohannesyrjö

Related Post

2 comments on Uusi tukka ja uusi luottokampaaja

  1. Tosi nätit hiukset, lyhyt mitta sopii sulle todella hyvin! Itse leikkasin taas otsatukan takaisin, vaikka tekeillä oli pienoinen projekti kasvattaa se taas pitkäksi… Se kasvatusvaihe vaan on niin auttamattoman raivostuttava ja jotenkin otsis tuntuu nyt juuri niin kovin omalta, että ehkä nyt pidän sitä vielä jonkin aikaa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *