11: Mökin joulutunnelmaa

Jääkukat ikkunassa, kranssi ovessa ja takkatuli sisällä – mökkiä ei tarvinnut paljoa koristella, sillä tunnelma oli siellä jo valmiiksi jouluinen. Jos fasiliteetit olisivat mökillämme vähän paremmassa kunnossa, niin siellä olisi ihana viettää vaikkapa joulupyhät, mutta ilman juoksevaa vettä, sisävessaa ja kunnon lämmitystä olisi vähän ehkä liian askeettiset olosuhteet. Ehkäpä ensi vuonna?Kun ostimme kesämökin, niin saimme mökin mukana muutamia kalusteita. Suurin osa niistä ei ihan sopinut tyyliimme ja ne lähtivät heti eteenpäin, mutta osan otimme mielellään käyttöömme – esimerkiksi saunarakennuksesta löytyvät rottinkituolit ovat mielestäni ehkä mökin kivoin kaluste. Raahasimme ne nyt talveksi päärakennukseen takkatulen ääreen, tuossa on ihana istuskella glögimuki kädessä ja tuijotella tulta.Osallistuin viime viikolla Bo LKV:n ja Hey Lookin järjestämään ihanaan kranssityöpajaan, jossa askartelin nuo tässä postauksessa näkyvät kranssit. Yksi kranssi koristaa nyt kaupunkikodin ulko-ovea, yksi jäi mökille. Vinkkinä kaikille kranssintekijöille: suurin osa materiaaleista löytyy helposti luonnosta, lisäksi tarvitaan vain rautalankaa, vähän kärsivällisyyttä ja ehkä pari eukalyptus tms. oksaa kukkakaupasta oman maun mukaan. Kannattaa katsoa kranssin muotoa uusin silmin ja muistaa että enemmän on usein enemmän.Ihanaa kolmatta adventtisunnuntaita kaikille!

Related Post

one comment on 11: Mökin joulutunnelmaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *