Lauantain kukkainspiraatio

Ensimmäinen virallinen kevätkuukausi, maaliskuu, tuli ihan huomaamatta. Kevät rientää nopeasti, våren flyktar hastigt.  Elo on ollut viimeiset kaksi kuukautta aika vauhdikasta, ja voi olla että sama vauhti jatkuu kesäkuulle saakka. Puhuimme juuri ystäväni kanssa siitä, että miten paljon asioita tässä on tapahtunut lyhyessä ajassa, ja miten vauhdilla aika rientää kokoajan, kun on paljon tekemistä. En valita vauhdista, sillä se saa minut tuntemaan olevani elossa.


Mitä kaupan leikkokukkiin tulee, niin nyt on yksi ihanimmista sesongeista kukkien suhteen. Kaikkia lemppareita saa kaupasta: jaloleinikkejä, anemoneja, syreeneitä ja monenlaisia herkkiä oksia, kuten magnoliaa, kirsikan-ja omenankukkaa. Ylläoleva herkkä kimppu syntyi yhdistelemällä samansävyisiä, mutta erilajikkeisia kukkia ja oksia, sävyt vaihtelevat syvän tumman lilasta herkkään vaaleanpunaiseen. Alemman kimpun nimesin “kevätriemuksi”.


Ihanaa lauantai-iltaa, toivottavasti saamme huomiseksi säätiedotusten lupaaman aurinkoisen sään!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *