18: Kuusi yötä jouluun


Kuusi yötä jouluun, neljä yötä lomaan! Kohta kutsuvat ihanat lukuhetket, pohjoisen pakkaset ja pitkä ajomatka Ouluun. Eilen saimme jo vähän esimakua joulupyhien tunnelmista, kun vietimme perhepikkujouluja pienemmällä porukalla Tampereella. Ihana päästä pitkästä aikaa viettämään kunnon laatuaikaa vähän enemmän perheen kanssa.

Tällä viikolla on aika hoitaa viimeiset joulukonsertit, suunnitella lopullinen joulumenu, kääriä loputkin paketeista ja viedä ne kaikki postiin. Kaikkien joulukalenteri-arvontojen voittajat on nyt arvottu ja heille lähetetty sähköpostia – kiitos ihan älyttömästi kaikille arvontoihin osallistuneille! Kommenttejanne on ollut ilo lukea ja harmittaa, kun pystyin valita vain muutaman voittajan. Mutta lähetin ajatuksissani rakkautta jokaiselle kommentin jättäneelle.

Tämän päivän varsinainen kalenteriyllätys löytyy instagramin puolelta – siellä on aikaa huomiseen klo 12 asti osallistua Happy Homes Christmas-kirjapaketin arvontaan!

2 comments on 18: Kuusi yötä jouluun

  1. Kiitos ihanasta konsertista tiistai-iltana! Oli niin tunnelmallista ja musiikki herkisti useamman kerran. Aivan ihana ohjelmisto 😍 Rauhallista joulua!

    1. Ihanaa Elisabeth, kun olit paikalla! <3 Meinasin itsekin herkistyä välillä, joulumusiikilla on vain niin erityinen vaikutus. Ihanaa joulunaikaa sinullekin! <3

Comments are closed.