No Filter: ihania ja kamalia treffikokemuksia

no filter podcast
En ole elämässäni juurikaan deittaillut. Eron jälkeen ehdin nauttia alle puoli vuotta sinkkuelämästä, kunnes menin pahaa aavistamatta yhteen töölöläiseen kuppilaan ja tapasin tyypin, jonka luokse olen nyt muuttanut ja jonka kanssa tulin hankkineeksi mm. siirtolapuutarhamökin. Minun ja Nion ensitreffeistä on nyt tasan kaksi vuotta – enpä olisi ehkä niiden ensitreffien perusteella vielä uskonut, että tässä ollaan kahden vuoden jälkeen!

No Filterin uusimmassa, hyvin skandaalinkäryisessä deittailujaksossa paljastamme Artun kanssa ihanimmat ja kauheimmat treffikokemuksemme. Miten sinä reagoisit “unikaveripyyntöön”? Entä miten ne minun ja Nion ensitreffit menivätkään?

Onko teillä kauheita tai upeita treffikokemuksia jaettavaksi?

2 comments on No Filter: ihania ja kamalia treffikokemuksia

  1. Hei! Ihana blogi ja podcast, kiitos viisaista ja inpiroivista sisällöistä.
    Pisti silmään tuo kuvassa päällä oleva takkisi, väri on aivan mahtava – mistähän se mahtaa olla?

    Aurinkoista kevättä ja tsemppiä remppaan! 🙂

    1. Moikka! Takki on weekdayn, hankittu muutama vuosi sitten 🙂 samantyyppisiä olen nähnyt kyllä muuallakin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *