uusi lempiasuHarmaan sateiset päivät ja sairastelut ovat pitäneet tämän bloggaajan sisällä, eikä asukuvia ole tullut otettua pitkään aikaan. Tänään houkuttelin siskon kylään ja kävimme räpsimässä muutamat kuvat sisäpihalla. Pidän tästä asusta jotenkin erityisen paljon, ehkä siinä on jotain hyvin minun tyylistäni. Yhdistelmä second handia ja suomalaista designia, sekä muutama huolella valittu laadukkaampi ketjuliikkeen tuote – niistä asuni yleensä koostuvat.

Okrankeltainen hame on oikeastaan sellainen lappumekko, joka lyhensin aikoinaan nilkkapituisesta tuohon nykyiseen mittaan. Mekko on ollut minulla jo kahden syksyn verran, mutta jäänyt yllättävän vähälle käytölle. Rakastuin sihien uudelleen, kun ymmärsin yhdistää sen tuohon Samujin valkoiseen palmikkoneuleeseen niin, että mekko toimii hameena ja yläosa jää neuleen alle piiloon.

Lumin kauniin Venla-pikkulaukun löysin muotimessuilta, ja sain sen yllättäen Lumin väeltä lahjaksi. Kiitos!
takki ja hame kirpputorilta
neule Samuji
huivi Cos
laukku Lumi, saatu blogin kautta
kengät h&m

Related Post

3 comments on uusi lempiasu

  1. Kaunis asu, niin kuin kantajansakin! Rakastan tyyliäsi ja blogiasi. Tää on oikea hyvänmielen blogi, jota lukiessa pysähtyy aina nauttimaan elämän pienistä iloista 🙂

  2. annukka, kiitos ihanainen! 🙂

    anonyymi, voi kiitos! Ihana kuulla. Tällainen palaute antaa hurjasti intoa bloggaamiseen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *