a fresh start

Uusi vuosi, uudet sisustussuunnitelmat. Tai ei nyt kovin uudet, mutta pien kodinlaittamisvillitys tähän vuoden alkuun, joulukoristeet saavat lähteä ja tilalle tulee uutta ja raikkaampaa ilmettä. Ollaan jo hetken katseltu uutta mattoa olohuoneeseen, ikean mustavalkoinen stockholm rand-matto alkoi jo vähän kyllästyttää ja se myös kärsi hieman Milon pentuaikoina – täytyy toivoa että tämä uusi matto säästyy niiltä ikäviltä vahingoilta.

Jalpaikka-matto ostettiin kodin 1:sestä ja sen on suunnitellut lahjakas Susanna Vento. Matto päätyi meille pienen onnenpotkun seurauksena, ihan sattumalta osuttiin ruoholahden myymälään loppuunmyynnin aikaan, ja kaikki matot olivat puoleen hintaan. Ostamamme mustavalkoinen yksilö oli jopa viimeinen laatuaan, vihreitä ja viininpunaisia jäi vielä.

Uusi vuosi tuo mukanaan uusia tuulia myös blogin puolelle. Tavoitteena on uusia ulkoasua (uusimista tämä todellakin kaipaa) ja kirjoitella useammin ja säännöllisemmin kuin aiemmin. Olisiko teillä lukijoilla jotain toiveita, millaisia juttuja luette täältä mieluiten? Muoti ja asukuvat, sisustus ja lifestyle vai ruokafiilistelyt? Jotain lisää, jotain vähemmän? Vai mieluiten kaikkea sekaisin niinkuin ennenkin? Olisi mielettömän siistiä kuulla mielipiteitänne.

Related Post

15 comments on a fresh start

 1. Kiitos kauniista blogista! Kiva, jos postauksia alkaa tulla useammin. Itse tykkään kaikesta, mutta aivan erityisesti mieleen ovat sisustus- ja asupostaukset.

  -nymmeli

 2. Oi mikä onnellinen sattuma maton kanssa 🙂 Täällä kanssa fiilistellään pienesti uusia tuulia sisustuksen kanssa, ei mitään älytöntä, mutta pieniä juttuja kuitenkin.

  Kaikkea sekaisin vaan, piristävää ja mielenkiintoista 🙂

 3. Blogisi on kuin kaunis kuvakirja, jota palaan selailemaan usein sivutolkulla. Olen eritoten tyylisi ihalija, eli älä ainakaan vähennä asukuvia! 🙂

 4. nymmeli, kiitos itsellesi palautteesta! 🙂

  Sirpa, pienet jutut on parhaita ja niillä voi muuttaa ilmettä paljon 🙂 Tammikuu tuo tullessaan aina pienen sisustusinspiksen!

  anonyymi, sohva on ikeasta! Oli viime kesänä myynnissä, varmaan jotain spessumallistoa kun en ole enää nähnyt. Tuollainen 50-luvun tyylinen sopii meille niin kivasti.

  Hemuli, kiitos palautteesta! 🙂

  anonyymi, niitä onkin tulossa hyvin pian 😉

  anonyymi, no niin minuakin 🙂 sisustusta on kyllä luvassa jatkossakin!

  Hanna, kiva kuulla, tod.näk. tuun jatkamaankin hyvin paljon samalla linjalla 🙂

  anonyymi, kiitos palautteesta, kaikkea sekaisin on mustakin hyvä.

  Nunnuka, jes, jotain kiinnostaa vaatteetkin 😉

  anonyymi, asukuvia luvassa edelleen aina kun niitä saa vain aikaiseksi kuvattua!

  Annan arkipäiväkirja, ihana kuulla! Pyrin kovasti tuohon tiheämpään postaustahtiin. Nyt on ainakin innostus päällä 🙂

  Maria, voi kiitos ja pus itsellesi! sulla on niin ihana ja kaunis blogi, voisin tuijotella niitä kuvia loputtomiin!

 5. Sinulla on kyllä niin kaunis blogi, täynnä valoa ja hyvää tuulta. Kiva jos ehdit postailemaan enemmänkin. Minä tykkään eniten asupostauksista mutta myös muutkin yhtä lailla kiinnostaa, koska kuvasi ovat aiheesta kuin aiheesta niin hienoja. Hyvää tätä vuotta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *