Iittalan sisustussyksy 2015

yhteistyössä Asennemedia ja Iittala

Iittala on minun ja varmasti todella monen muunkin mielestä yksi ihanimmista suomalaisista astia-ja sisustusbrändeistä. Se onnistuu samaan aikaan sekä pysymään raikkaasti ajan hermoilla että kunnioittamaan vanhaa. Siksipä olin varsin onnekas, kun pääsin mukaan asennemedian ja Iittalan yhteiseen kampanjaan, jossa pääsin kokeilemaan miltä Iittalan sisustustuotteet näyttäisivät kotonamme. Postauksesta tuli pitkä, mutta suosittelen lukemaan loppuun saakka, sillä tiedossa on myös upea lukija-arvonta!

Tässä siis Iittalan sisustussyksy 2015 kotonamme, olkaa hyvät:

Oli ihana päästä leikkimään sisustusstailaajaa, sommitella kukkia maljakoihin ja asetelmia ikkunalaudoille. Valitsin stailausta varten tuotteista pääosin aika neutraaleja sävyjä, jotka mielestäni sopivat kotimme muuhun sisustukseen hyvin.

Kaasa-kynttilälyhdyt tuovat tunnelmaa pimeneviin syysiltoihin, neljästä värivaihtoehdosta valitsin meille harmaan. Yksinkertainen pyöreä muoto pääsee oikeuksiinsa vasta kun lyhdyn sisälle sytyttää tuikun, harmaan lasin läpi valo heijastuu kauniisti.

Ruutu-maljakoiden idea on mielestäni ihana: eri värisiä ja kokoisia maljakoita yhdistelemällä voi sommitella kauniin kokonaisuuden, mutta maljakko on kaunis myös yksinään. Jokainen ruutu-maljakko tehdään käsityönä, eikä valmistus ei tapahdu varsinaisesti käden käänteessä, nimittäin yksi maljakko syntyy seitsemän lasin ammattilaisen yhteistyönä ja valmistus kestää 24h.

Lasinpuhallustekniikaa on myös käytetty leimu-valaisimessa, johon ihastuin jo pari vuotta sitten, kun se tuli markkinoille jo pari vuotta sitten. Leimussa on yhdistetty kauniista kahta hyvin erilaista materiaalia, rouheaa betonia ja siroa lasia.

Omaksi suosikikseni syksyn uutuuksista nousi ehdottomasti kauniin selkeälinjainen Plektra-jakkara. Plektraa on saatavilla vanerisena, valkoisena ja matalampana keltaisena versiona – meille kotiin sekä tuo vanerinen että valkoinen jakkara sopivat paremmin kuin hyvin, monessa eri mielessä. Plektra toimii sujuvasti sekä sivu-tai sohvapöytänä, yöpöytänä tai jakkarana, kun lisätuolia tarvitaan. Plektrassa yhdistyy monikäyttöisyys kauniiseen suunnitteluun – lyömätön yhdistelmä siis.

Nappula-kynttiläjalkoja meiltä löytyy entuudestaan valkoisena ja messinkisenä, syksyn uutuusväri harmaa sai minut myös iloiseksi. Harmaasta on tullut uusi lempivärini sisustuksessa, se tuntuu käyvän kaiken kanssa. Itse aloin kerätä nappula-sarjaa pari vuotta sitten ja haaveissani on ollut kasvattaa kokoelmaa pikkuhiljaa, enkä varmasti ole ainoa. Uskon että nappulat ovat uusi klassikko, jotka tulevat säilymään äidiltä tyttärelle, samoin kuten festivotkin ovat säilyneet.

Arvonta on päättynyt!

Mitä pidät stailauksista ja Iittalan sisustusuutuuksista? Mikä oli oma suosikkisi ja miten käyttäisit sitä? 

Vastaa jättämällä kommenttisi sähköpostiosoitteella varustettuna tähän postaukseen – voittaja saa omakseen valkoisen Plektra-jakkaran (arvo 289e)!

Osallistumisaikaa on perjantaihin 25.9. klo 10.00 saakka. Muistathan jättää myös sähköpostiosoitteesi.

127 comments on Iittalan sisustussyksy 2015

 1. On kyllä kivan näköisiä! Heh vaikka en sisustaja missään mielessä oo niin alko tekeen mieli lähes jokaista tuotetta 😅 mut suosikki ois varmaan tuo leimu-valaisin, sille ois tarvettakin taas iltojen pimetessä… heinikangas@gmail.com

 2. Teidän koti on vaan niin ihana! Nuo ikkunat, kakluuni.. Helsinkikotia parhaimmillaan. Meillekin ensin viime vuosisadan alun asunto ja sen jälkeen Plektra sekä valkoisena että keltaisena. Toivottavasti voitan toisen tästä niin sitten pääsenkin asuntoa hankkimaan. 😉

 3. Nuo harmaat nappulat on niiin ihanat! Sopisivat loistavasti meidän olkkariin. Ihana tuo kuva, jossa näkyy ruokapöydällä ja sohvapöydällä nappuloita! Ilolla mukana arvonnassa. jasminella82 ät gmail.com

 4. Monikäyttöisyydessä tuo Plektra on lyömätön! Se siis. Käyttöä löytyy pöytänä, tuolina, ihan missä vaan missä tarvitaan lisälaskutilaa (ainakaan meillä sitä ei ikinä ole liikaa!). Voisin käyttää sitä myös kukkapöytänä.

 5. Erityisesti pidän stailauskuvasta, jossa esiintyy pieni karvakorva! 🙂

  Paljon on kauniita uutuuksia Iittalan syksyssä, esimerkiksi Plektra kelpaisi erittäin hyvin apupöydän virkaa toimittamaan! S-posti on muotoa marjaista(at)gmail.com.

  ps. Mistä mahtaa olla tuo olohuoneen matto?

 6. Plektra-jakkara on ehdoton suosikkini! Meillä se pääsisi koristamaan olohuonetta, koska tällä hetkellä siellä on katseenvangitsijana ainoastaan taulutv… Aika surkeaa!

  xeve(at)hotmail.fi

 7. Ihania!! Yksi suosikeistani on hiekanvärinen ruutumaljakko, sopisi olohuoneen pöydälle! 🙂
  -elli (o5hiel01@students.oamk.fi)

 8. Nuo ruutu-maljakot veivät kyllä nyt mun sydämeni! Ihan hullun kauniita. Oon koko kesän yrittänyt etsiä kaunista ja yksinkertaista maljakkoa, ihan toisenlaista kuin aalto ja tuossahan se on.

  taru.viit@gmail.com

 9. Kauniisti stailattu! Pidän kaikista, mutta Ruutu-maljakot ovat suosikkini. Tyhjänäkin kauniita kuin koru, asettaisin kirjahyllyä koristamaan.

 10. Aivan ihania stailauksia, piti oikein monta kertaa selata uudestaan ja uudestaan! Uutuuksista olen ihaillut ruutu-maljakoita ja juurikin tuota plektra-jakkaraa valkoisena ja vanerisena. Sopisi täydellisesti koonkin puolesta yöpöydäksi yksiöön! emeliina.papinniemi@gmail.com

 11. Vaikka Plektra-jakkara onkin aivan ihana, käännyn silti Ruutu-maljakoihin, jotka tuovat itselleni uuden tavan yhdistelemiseen. Ihastuttavan vahva kantikas muoto ja herkulliset värit. Kolmen settiä kuljettelisin ympäri kotia, paikkaa ja sisältöä vaihdellen. Joskus kukkasia, joskus vaikkapa pähkinöitä, toisinaan kauniita oksia tai kuivakukkia. Ja saattaisin uskaltaa antaa ne pienen tytön kirjahyllyyn joskus jopa tikun päähän liimattujen paperinukkejen säilöksi 🙂 Ovat kyllä hurjan kauniita ihan sellaisenaankin, tyhjinä. sallaph(aet)luukku.com

 12. Todella kauniita asetelmia, sopii täydellisesti kotiinne!
  Iittala on tehnyt kauniita ja aikaa kestäviä sisustusuutuuksia, niitä tekee mieli keräillä. Mm. nappuloita meiltä jo löytyykin, harmaa nappula voisi olla vielä syksyn hankinta! Ne on kyllä lemppareita.
  Tuo Plektra jakkara vanerisena on ihana! Mutta valkoisena vielä ajattomampi.
  -Minna (minnakivioja@hotmail.com)

 13. Leimu-valaisin yhdessä Plektra-jakkaran kanssa sängyn vieressä toimii hyvin! Valaisinta olen minäkin jo pari vuotta ihaillut ja haaveillut.
  Plektra sopisi hyvin yöpöydäksi sängyn viereen.

 14. Oi, kotisi on aina niin upea! Olen ihaillut sisustustyyliäsi jo pitkään ja Iittalan tuotteet istuvat kyllä hyvin muuhun sisustukseen. 🙂
  Oma suosikkini on juuri tuo Plektra-jakkara! Se olisi täydellinen yöpöytänä. Nyt kun sellaista ei ole, niin puutteen kyllä huomaa. Eivätkä Ruutu-maljakotkaan näyttäisi ikkunalaudalla hassummilta.

  emilia.leppala@outlook.com

 15. Aivan todella kauniita stailauksia! Teidän koti on vaan niin kaunis, tuon valon jos saisi omaankin kotiin.

  Tykkään myös todella paljon tuosta vaaleasta Plectra-jakkarasta, vaalea puu on niin kaunista. Toinen suosikki on tuo vihertävä kynttilälyhty, siinä on todella viehtättävä metsänvihreä väri. Kauniita uutuuksia!

 16. Aivan vallottavia kuvia! Ihanan freessiä. Ruutu-maljakot on täydellisiä! Ja eipä Plektra-jakkarakaan huono tuote ole – itseasiassa aika hyvä, se kun soppii moneen tyyliin ja tarkoitukseen!

 17. Ajattelin ensin, etten siltikään jaksa lukea postausta edes arvonnan takia, koska en halua kotiini mitään ylimääräistä, pientä 'krääsää´ 🙂 Mutta tuon jakkaran arvontaan osallistun mielelläni, ja jakkarana sitä luultavasti käyttäisinkin

  saila (saila-ma@hotmail.com)

 18. Kauniita stailauksia!

  Minun suosikit ovat kyllä Plektra-jakkara ja Nappulat😊 Täytyy saada omaan Nappula-kokoelmaankin tuo harmaa yksilö 😊

 19. On kyllä ihan hurjan nättiä ja niin ihanan harmoninen värimaailma, voi että! Noi Nappulat on kyllä hurjan kivoja, jotenkin hirveen leikkisiä mutta samalla hillityn tyylikkäitä. Niistä sais nätin asetelman ikkunalaudalle!

  olga.suomalainen(at)hotmail.com

 20. Ihanaa tunnelmaa kuvissa. Kaikki esittelemäsi uutuudet sopisivat tosi kivasti meillekin, yhtä suosikkia ei vain voi nimetä. Vanerinen Plektra-jakkara löytäisi varmasti useita käyttötatkoituksia. Jospa tärppäisi…

  salla.annola(at)gmail.com

 21. Kauniisti stailattu ja iittalat sopivat täydellisesti kotiinne 🙂 oma suosikkini taitaa olla harmaa nappula
  raija.tuomivaara(at)luukku.com

 22. Todella kauniilta näyttää! Pidän koko ajan enemmän ja enemmän tuosta plektrasta, sopisi yöpöydäksi, mutta näyttää toimivan todella kivasti myös tuon Hayn DLMn kaverina, joka meiltäkin sopivasti jo löytyisi!

 23. Ruutu-maljakkoja haluaisin, eri kokoisia erilaisia kukka-asetelmia varten. Samoin nappuloita lisää. Sopivat kauniisti teidän kotiinne nuo muodot ja värit, onnistunutta stailausta (olinkin jo tätä postausta odottanut)!
  venla.lohi@fimnet.fi

 24. Ihana stailaus kokonaisuudessaan! Omaa silmää miellyttävät eniten nuo ruutumaljakot ja Leimu-valaisin, joka sopisi oivasti meidän olohuoneen ikkunalaudalle. Plektra-jakkaran kiikuttaisin hetimmiten makuuhuoneeseen yöpöydäksi, joka onkin juuri hakusessa 🙂 terkuin Anna (palokanna@hotmail.com)

 25. Kauniita kuvia ja hienoja uusia tuotteita Iittalalta! Veikkaan, että Ruutu-maljakoista tulee uusia Aaltoja, klassikoita siis. Tykkäänkin niistä sekä Plektra-jakkarasta eniten. Ruutu-maljakossa kaunein väri on roosa.
  jennikopo@gmail.com

 26. Stailaukset on ihania! Teidän kodin värimaailma ja tyylikäs mutta rento tunnelma miellyttää. Ihanasti sait sovitettua noita uutuuksia sinne. 🙂 plektroista vie kyllä voiton, toimisi yleisjakkarana/keittiöjakkaralle tahi sitten yöpöytänä tai sohvapöytänä. Sopisi niin moneen!

  Pienimmistä nuo Ruutu-maljakot ovat suosikkeja. Simppeleitä ja herkkiä.

 27. Ihania kuvia! Nappuloiden keräilijä löytyy täältäkin, siksipä meillä asustavat jo nuo harmaat. ♡ muista tykkään tosi paljon! Erityisesti tuo jakkara on ihana, ja myös Kaasa-lyhdyt! 🙂

  Petu
  petra_salmi@hotmail.fi

 28. Osaat kyllä hommasi! Olen pitkään jo seurannut sinua instagramissa ja hetki sitten alkanut lukea blogiasi!
  Itse omistan myös kaksi Nappula-kynttiläjalkaa. Ihanaa kun syksy tulee, kynttilöiden aika!
  Minun ehdoton suosikkini on Kaasa-kynttilälyhty, sopisi mainiosti meidän loft asuntoon. Tuo jakkara olisi myös aivan mahtava tänne, sopisi meidän uuden ruokapöydän kanssa yhteen!
  Mari.heikkurinen@hotmail.com

 29. Osaat kyllä hommasi! Olen pitkään jo seurannut sinua instagramissa ja hetki sitten alkanut lukea blogiasi!
  Itse omistan myös kaksi Nappula-kynttiläjalkaa. Ihanaa kun syksy tulee, kynttilöiden aika!
  Minun ehdoton suosikkini on Kaasa-kynttilälyhty, sopisi mainiosti meidän loft asuntoon. Tuo jakkara olisi myös aivan mahtava tänne, sopisi meidän uuden ruokapöydän kanssa yhteen!
  Mari.heikkurinen@hotmail.com

 30. ruutumaljakoista haaveilen, mutta realistisempi hankinta omalle kukkarolleni olisi vaikka nappula-kynttilänjalat.

  (aino.stromberg(a)gmail.com

 31. Ruutumaljakoista haaveilen sarjana, sekä Kaasa-lyhdystä hiekan värisenä. Festivoita ja Nappuloita meiltä löytyykin molempia ja niitä on kiva välillä käyttää myös yhdessä. Plektra on myös oikein mieluisa ja keksisin sille kotonamme monenlaista käyttöä. Toivottavasti onni suosisi! 🙂 anniinavblog(at)gmail.com

 32. Iittala tuotteet ovat ajattomia ja kauniita! Kivoja uutuuksia, Plekta jakkara olisi minun mieleen valkoisena!

  T. Inkeri

 33. Iittala tuotteet ovat niin kauniita ja ajattomia! Kiva kun tulee uutta tuotantoa ja olet kivasti kuvannut niitä kodissasi! Plekta jakkara olisi valkoisena super ihana! T. Inkeri

 34. Ihania stailauksia! Moni asia miellyttää silmää, vanha suosikki nappulat, ruutumaljakot.. Mutta pisimmän korren vetää kyllä plektra, sitäkin olen ehtinyt jo ihailla aiemmin 🙂 käytännöllisen kaunis esine viehättää!

 35. Ihania stailauksia! Moni asia miellyttää silmää, vanha suosikki nappulat, ruutumaljakot.. Mutta pisimmän korren vetää kyllä plektra, sitäkin olen ehtinyt jo ihailla aiemmin 🙂 käytännöllisen kaunis esine viehättää! elina.ihalainen@luukku.com

 36. Mukavannäköistä! Nappuloita meiltä löytyy, mutta lisää voisi tulla eri värisiä. Jakkarallekin olisi käyttöä, sillä yöpöydät vielä puuttuvat… tiina.ylisirnio(at)gmail.com

 37. Kommentti ei ilmeisesti tullut läpi. Valkoisten nappuloiden lisäksi haluaisin meille värillisiä nappuloita. Jakkaralle olisi tilaus yöpöytänä. tiina.ylisirnio(at)gmail.com

 38. Plektra/Leimu-yhdistelmä näyttää ihanalta, kelpaisi kyllä meidänkin makkariin! Leimu säväytti silloin jo tullessaan, mutta tämä uusi väritys on entistäkin kauniimpi. Ehkäpä vielä jonain päivänä…

  (pahnue miuku gmail.com)

 39. Niin kaunista! Innolla aina odotan syksyä kun pääsee ihailemaan upeita koteja Iittalan syysuutuuksilla somistettuina 🙂 Kyllä mä voisin kotiuttaa itelleni jokaisen Iittalan tuotteen jos vaan Lotossa voittaisin… Mutta sitä ennen kokeilen arpaonnea Plektran kohdalla 😉
  lauraoo-@hotmail.com

 40. Nuo ruudut ovat kyllä (etenkin ryhmässä) erittäin ihastuttavia, mutta kyllä tuo plektra vie silti voiton. Ihanaa, että Iittala on laajentanut kalusteisiin ja toivottavasti lisää on tulossa.

 41. Plektra on kyllä todella kaunis! Iittala on yltänyt huimiin saavutuksiin viime vuosina. Terhi

 42. Aivan ihania kuvia, valo ja asetelmat ah! Innostuin noista harmaista nappuloista, niitä on saatava jo kotona olevien mintunvihreän ja tumman sinisen seuraksi betoniselle tarjottimelle! Valkoisetkin olisi ihania.. ja nuo maljakot ai että.. mukana arvonnassa! Plektra-jakkara sopisi eteiseen, vanerisena.

  -Hedya
  hele_-@hotmail.com

 43. Kuvasi ovat aina niin kauniita – ja reality myös. 🙂 Kaikki kelpaisivat. Ajattelen kuitenkin tarpeellisuutta ja maljakoita olen kaipaillut eli Ruutu maljakot menee muistiin tulevia hankintoja varten!

  Tytti H.

 44. Plektra jakkara on kyllä kivoin ja monikäyttöisin. Sopii minne vaan pöydäksi tai istuimeksi. siilitytsi at gmail.com

 45. Stailauksesi – ja kuvasi – ovat ihastuttavan ilmavia ja raikkaita. Tykkään eniten Plektrasta; se seilailisi minikodissani niin yöpöytänä, apujakkarana kuiva-ainekaappeihin kurkotellessa kuin ruokapöydän tuolinakin. t i t u t a i Ä u t u P I S T E f i

 46. Kaunis asunto ja sisustus! Suosikkini kuvista oli ehdottomasti kuva olohuoneesta, jossa olikin kaksi suosikkituotettani, plektra-jakkara jonka kanssa nappula-kynttiläjalat. Ihana yhdistelmä joka miellyttää silmää! veera94@hotmail.com

 47. Tosi upealta näyttää! Haluaisin meille sen isomman kokoisen Vakka-laatikon yöpöydäksi/tasoksi. Arvonnassa mukana!

  h_lo(ät)netti.fi

 48. Ihanan raikasta. 🙂 Oma suosikkini on myös tuo Plektra-jakkara. Vanerinen on aivan ihana, mutta valkoinen tulee hyvänä kakkosena. Todennäköisesti Plektra pääsisi yöpöydäksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *