setti kuntoon ennen reissua

Yhteistyössä Asennemedia ja Pop vakuutus

Huomenna koittaa kauan odotettu minisyysloma – lähdemme pitkäksi viikonlopuksi Kööpenhaminaan. Alkusyksy on ollut kiireinen, joten ihana päästä hengähtämään hetkeksi, tosin voi olla että hengähtäminen jää aika vähiin sillä köpiksessä riittää ihania kahviloita, ravintoloita ja design-liikkeitä kierrettävänä.. Jokatapauksessa, on virkistävää päästä hetkeksi pois työkuvioista ja kotoa toisiin maisemiin.

Rakastan matkalle lähtemistä, mutta reissuvalmistelujen suhteen olen aika onneton tapaus. Yleensä olen jo hyvissä ajoin tsekannut ravintolavinkit blogeista ja fiilistellyt etukäteen paikkoja joissa haluaisin käydä, mutta käytännön asiat tuppaavat jäädä viime tinkaan: yhtäkkiä pitäisi löytää koiralle hoitopaikka, pakata tavarat, etsiä passit ja tarkistaa onko matkavakuutus voimassa. Pääsin Asennemedian yhteistyön kautta kokeilemaan Pop Setti-nuorisovakuutusta, joka on kuin tehty kaltaiselleni unohtelijasielulle – samaan settiin saa sekä kotivakuutuksen että tapaturma- ja matkavakuutuksenkin.

Pop setti on erityisesti nuorille, 18-28-vuotiaille suunnattu vakuutuspakettikokonaisuus, jonka voi ostaa kännykällä muutamassa minuutissa, tilausvaiheessa tarvitsee vain verkkopankkitunnukset tunnistautumiseen. Setti kattaa tapaturma-ja matkavakuutuksen, valinnaisena lisäksi voi ottaa kotivakuutuksen, parilla klikkauksella siis koko helahoito kuntoon ja yksi stressinaihe matkavalmisteluista pois. Kotivakuutushan on yleensä vuokralla asuville pakollinen, mutta en kyllä uskaltaisi reissuun ilman vakuutusta lähteä, tuuriin en uskalla luottaa. Haluan jatkossakin nauttia matkoista täysin rinnoin ilman pelkoa jättimäisistä lääkärilaskuista tai siitä, että kamera varastetaan eikä minulla ole varaa ostaa uutta.

Onko teille sattunut matkoilla tai kotona tilanteita, joissa vakuutus on ollut tarpeen? Vastaa jättämällä kommenttisi tähän postaukseen ma 5.10. mennessä – voit voittaa leffalippupaketin (sis. 2x leffaliput ja 2x herkkuliput) tai pop-kuulokkeet, molempia palkintoja jaossa kaksi kappaletta. Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi! Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Arvonta on päättynyt!

21 comments on setti kuntoon ennen reissua

  1. Ilahduin kun muistin matkatavaravakuutuksen olemassaolon, kun puhelimeni varastettiin reissun päällä. Olin silloin (köyhä) opiskelija, joten en voinut jättää vahinkoilmoitusta täyttämättä. Onnekseni sain korvaussummalla uuden luurin ja vielä ilman omavastuuta.

  2. Voi kyllä! Olin ulkomailla vuoristokylässä töissä, kun puhelimeni – eli ainoa kontaktini läheisiini ja kylän ulkopuoliseen maailmaan – hajosi. Onni oli suuri, kun sain uuden puhelimen. riunmapi@student.jyu.fi

  3. Ei ole vielä ollut tarvetta (onneksi :)) mutta sekä koti- että matkavakuutus ovat aina voimassa. Eikös se vanha sanontakin sano ettei vahingot tule kello kaulassa ja se kai lieneekin vakuutusten tarkoituskin olla varalla Jos jotain tapahtuu

    femalelion@luukku.com

  4. Ei ole onneks kukaan varastanut reissussa, mutta Kalliossa pyörä jos toinenkin on saanut uuden omistajan.. Minna M.

  5. Matkavakuutusta on jouduttu käyttää pikkujuttuihin eli rikkoutuneisiin tavaroihin tms.. Kotivakuutuksen tarpeellisuus tuli parhaiten esille vesivahingon myötä. Nämä ovat vakuutuksia, joista ei vaan tingitä.

    t. Tytti

  6. kotivakuutus oli tarpeen kun rakas joponi varastettiin lukittuna kotipihasta. seuraavaan pyörään tuli hankittua ketjulukko, jolla pyörän saa kahlittua pyörätelineeseen.

    marika.aromaa(at)gmail.com

  7. Vakuutukset ovat kyllä aina voimassa, mutta ei ole kotona tai matkoilla sattunut mitään, joihin niitä olisi tarvinnut.

    rismira at gmail.com

  8. Ei ole onneksi vielä mitään sattunut, mutta nyt kyllä pitää koputtaa puuta kun menin noin sanomaan!

    olga.suomalainen(at)hotmail.com

  9. Mitään ei ole vielä koskaan sattunut, taidan olla aika huolellinen, mutta empäs muuten edes tiedä onko mulla edes matkavakuutusta…
    riina.pohjonen(at)gmail.com

  10. Hei! Selailin vanhoja postauksiasi ja silmiini osuivat nuo beiget housut, mistähän ne ovat? Etsin nimittäin parhaillaan tuontyyppisiä. Ja matkalaukussa näkyvä kauniskauluksinen valkoinen paitakin kiinnostaa.. 🙂

  11. Kiitos nopeasta vastauksesta! Juu huomasinkin jälkeenpäin, että ovat varmaan ne Samujin, joita kuvissa on näkynyt. 🙂

Comments are closed.