Paluu arkirutiineihin

yhteistyössä Asennemedia & Urtekram

Elokuu. Samaan aikaan kesän viimeinen ja syksyn ensimmäinen kuukausi. Ihmiset palaavat tänään takaisin töihin ja aloittavat uuden kauden. Loman jälkeen itsellänikin odotti sähköpostissa monta vastaamatonta viestiä ja koneella kasa tekemättömiä hommia, joita alan tänään pikkuhiljaa purkamaan. Tämänkin syksyn teen pääasiallisesti töitä kotoa käsin, joten vaaditaan paljon itsekuria että saan ylipäätään tehtyä mitään. Kotitoimistotyöskentelyssä on kuitenkin omat etunsa, kuten oma rauha, vapaus ja tietenkin pikku toimistoapulainen Milo, joka on aina valmis auttamaan kuvauksissa ja stailauksissa.

Myös ihonhoidon suhteen on aika palata arkirutiineihin – kesäelo on ollut vähän huoletonta myös ihonhoidon suhteen. Sainkin sopivasti Urtekramin yhteistyöhöni liittyen testattavaksi No perfumesarjan luomukosmetiikkaa: tuotteet ovat täysin hajusteettomia ja vegaanisia, raaka-aineet luomuviljeltyjä eivätkä ne sisällä parabeenejä, silikoneja, synteettisiä säilöntäaineita taikka öljyteollisuuden sivutuotteita.

Testasin No perfume-sarjasta tällä kertaa puhdistusemulsiota, kasvovettä ja päivävoidetta. Itselläni ei ole hajusteallergiaa, mutta jos olisi, niin voisin valita nämä tuotteet turvallisesti, koska allergia-ja astmaliitto ovat todenneet ne täysin tuoksuttomiksi. Suosikkini sarjasta on kasvovoide, joka on ihanan kevyt mutta sopivasti kosteuttava, hyvin neutraali päivävoide. Sopii loistavasti arkikäyttöön, etenkin nyt kesällä, kun iho ei tarvitse vielä niin vahvaa kosteutusta. Ja kuten keväälläkin kirjoitin, niin parasta näissä Urtekramin kosmetiikkatuotteissa on se, että ne ovat paitsi puhtaita, niin myös älyttömän edullisia – luonnonkosmetiikan käyttö ei ole siis lompakon paksuudesta kiinni.

Ihanaa alkavaa viikkoa ja elokuuta!

Related Post

4 comments on Paluu arkirutiineihin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *