Mikä tekee aamuista parempia?

Yhteistyössä God Morgen

Kenellekään blogini lukijalle ei liene epäselvää, että minulle aamiaiset ovat se juttu. Usein illalla nukkumaan mennessä odotan jo aamua ja etenkin sitä aamupalaa – iltatyöläisellä on varsin usein aikaa laittaa rauhassa itselleen aamiaista: keitellä kahvit, surauttaa smoothie tehosekoittimessa, asetella hedelmiä puurokulhoon ja kattaa aamiaistarjotin kauniisti.

God Morgen haastoi minut pohtimaan, mikä tekee aamuistani parempia. Heti tuli monta juttua mieleen. Herkullinen aamupala, johon kuuluu ainakin tuore kahvi ja hedelmiä. Tuoreen sanomalehden tuoksu. Brunssi jossain kivassa ravintolassa. Kiireettömyys, se kun ei tarvitse juosta mihinkään, vaan saa nousta ja hoitaa aamutoimet rauhassa.

Tänäänkin oli ihana aamu. Parasta siinä ei kuitenkaan ollut nuo mielettömän herkulliset vegepannarit marjojen kera, kahvi vaahdotetulla maidolla tai suloisesti katettu aamiaislautanen, vaikka nekin olivat toki kivoja. Parasta oli tuo ihana tyyppi sanomalehden takana ja valkoinen karvapallero, joka loukkaantui syvästi jäätyään ilman pannukakkua. Parasta on se, kun saa valmistaa aamiaisen jollekin tärkeälle ja ihanalle ihmiselle – oli se sitten oma rakas, ystävä tai pikkusisko.

Samoja tunnelmia löytyy God Morgenin sympaattisesta videosta, jossa etsitään hyvän aamun aineksia.

 Mikä tekee sinun aamuistasi ihanan?

Kaunista viikonloppua – nautitaan keväästä ja toistemme seurasta!

Related Post

8 comments on Mikä tekee aamuista parempia?

  1. Tosi kauniita kuvia! Kysyisin että mikä on tuo ihana kasvi ikkunalaudallasi ja mistä se on hankittu? 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *