15: Joululahjaideoita Jolielta + alekoodi

 

Lahjojen antaminen on ihanaa, mutta kauppojen kiertely joulun alla yhtä painajaista. Onneksi ihania asioita voi ostaa nykyään niin helposti nettikaupasta – olen ainakin itse päättänyt että on ihan ok tilata joulupaketit netistä, vaikka kauppa sijaitsisi alle 2km päästä kotoasi. Tähän aikaan vuodesta elo on yleensä aika hektistä, ja itse käytän vapaa-aikani mielummin jotenkin muuten kuin kiertelemällä ruuhkaisessa ostoskeskuksessa muiden stressaantuneiden ihmisten kanssa.

 

Valitsin teille omia suosikkejani & suloisia lahjaideoita Jolien valikoimasta. Postauksen lopusta löytyy myös alekoodi Jolien nettikauppaan, joka on voimassa sunnuntaihin saakka – tilaukset kannattaa vain tehdä hyvin pian, jos haluaa saada paketit jouluksi kotiin!

 


 

Huulipuna on mielestäni ihana lahjaidea, tosin se vaatii vähän lahjan saajan tuntemista. Itselleni kelpaavat melkein kaikki sävyt, sillä käytän huulipunaa asusteena ja värit vaihtelevat klassisesta punaisesta pastellisiin sävyihin. Absolutionin huulipunista löytyy sekä hyvin mattamaisia ja intensiivisiä punia sekä myös sorbettisia ja läpikuultavia sävyjä – jälkimmäisista sävy nimeltä Papaya on tämän hetken arkipunasuosikkini.

 

Kjaer WeisinPatykan ja Zuiin kaikki tuotepakkaukset ovat niin kauniita, että ne kelpaavat lahjaksi ihan sellaisenaan ilman kummempaa paketointia. Otin Kjaer Weisin ripsivärin käyttöön viime Jolie-postauksen kirjoittamisen jälkeen, ja täytyy myöntää kyllä että tuote on ihan kaiken hehkutuksen arvoinen! Varmasti mieluinen lahja kenelle tahansa on myös lahjakortti verkkokauppaan tai Jolie Spahan – kävin itse viikko sitten kokeilemassa ihanan Absolutionin vartalohoidon, joka kuulemma sopi erityisen hyvin stressaantuneille ja unettomuudesta kärsiville (that’s me). En muista että pitkään aikaan olisin tuntenut oloani niin energiseksi ja hyväksi, kuin tuon hoidon jälkeen.

Koodilla vienak saat -15% alennusta koko Jolien valikoimista (alennuskoodi ei koske tuotemerkkejä May Lindstrom Skin, Pai Skincare eikä lahjakortteja, Jolie spata tai Jolie boxeja). Alennuskoodi on voimassa sunnuntaihin 18.12. asti.

 

*tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan

one comment on 15: Joululahjaideoita Jolielta + alekoodi

Comments are closed.