10: Iittalaa 12 kuukauden ajan – arvonta

10: Iittalaa 12 kuukauden ajan - arvonta
Kaupallinen yhteistyö: Asennemedia & Iittala

Yksi kokonainen vuosi, kaksitoista kuukautta. Toisaalta aika pitkä aika, toisaalta vain yksi silmänräpäys – välillä tuntuu, että juurihan oli tammikuu ja muutin tähän uuteen kotiini, välillä taas tajuaa, miten paljon kaikenlaista on ehtinyt tapahtua kuluneen vuoden aikana. Kulunut vuosi on ollut tärkeä ja antoisa myös bloggaamisen suhteen – yksi parhaimmista blogijutuista on ollut se, että olen saanut tehdä jatkuvaa yhteistyötä lempibrändini Iittalan kanssa. Mitä kaikkea yhteiseen vuoteemme on mahtunutkaan?


Tammikuussa tutustuttiin Suomi 100-juhlavuoden Ultramariininsinisiin tuotteisiin, helmikuussa kurkistettiin tähän uuteen kotiini ja sen sisustukseen -se on kyllä muuttunut aika paljon tuosta vuoden takaisesta! Maaliskuussa julistettiin kattamisen uutta vapautta ja esiteltiin uudet Teema Tiimi-astiat.


Huhtikuussa vietettiin pääsiäisbrunssia ja kokkailtiin härkispyöryköitäTools-sarjan pannulla. Toukokuussa katsoin Minimalism-dokkarin ja  pohdin omistamieni tavaroiden merkityksiä ja aiheen ympärille syntyikin kiinnostavaa keskustelua. Kesäkuussa jaoin ihanan marjapaistoksen reseptin.


Heinäkuussa muisteltiin Taika-sarjan 10-vuotista tarinaa ja rakennettiin mökille oleskelunurkkaus rentoja kahvihetkiä ja köllöttelyä varten. Elokuussa mietin, miten hyvä astiasto kootaan ja syyskuussa katoin keittiöön harmonisen aamupalakattauksen – harmonian ainekset-postaus on yksi omista suosikeistani koko vuoden ajalta.


Lokakuussa kävin siskoni luona kylässä ja esittelin hänen kotinsa sisustusta – tämä postaus oli yksi lokakuun suosituimmista. Marraskuussa aloitettiin joulukausi joka jatkuu tietysti edelleen, joululaulut raikuvat ja glögiä juodaan päivittäin. Tänä jouluna kaikki kultainen ja kimaltava kiinnostaa aiempia vuosia enemmän, siksi etenkin ruusukultaiset aalto-vadit ja teräksiset nappula-kynttiläjalat ovat ahkerassa käytössä.

Yhteistyöni Iittalan kanssa on blogihistoriani ensimmäinen vuosiyhteistyö, ja olen todella iloinen ja ylpeä, että saan edustaa blogissani yhtä Suomen kiinnostavinta design-brändiä. Olen innostunut tämän vuoden aikana monta kertaa niin vanhoista klassikoista kuin uutuustuotteistakin, eri teemoista ja kampanjoista. Alkuvuodesta tietenkin mietitytti, että miten keksin jokaiselle kuukaudelle uuden näkökulman, mutta koska olen saanut valita tuotteet itse ja postauksienkin suhteen on ollut hyvin vapaat kädet, ovat jutut syntyneet hyvin luontevasti. Odottavaisin ja innokkain fiiliksin lähden jatkamaan yhteistyötä seuraavana vuonna ja monta uutta ideaa on jo valmiiksi päässä hautumassa tulevia postauksia varten.


Arvonta!

Mitkä Iittala-jutut ovat jääneet vuoden aikana erityisesti mieleesi tai mitä odotat tulevalta vuodelta juuri Iittala-yhteistöiden suhteen? Mitä mieltä olet tällaisesta jatkuvasta yhteistyöstä yleisesti? Jätä kommenttisi tähän postaukseen 17.12. mennessä, niin olet mukana ruusukultaisen Aalto-vadin arvonnassa. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, muista lisätä mukaan sähköpostiosoitteesi (se näkyy vain minulle).

Related Post

169 comments on 10: Iittalaa 12 kuukauden ajan – arvonta

 1. Nuo Ruutu-maljakot on jäänyt mieleen tosi vahvasti, ne on jotenkin niin kauniita! Ja kaikki joulupostaukset, koska joulu on paras!

 2. Tällaiset yhteistyöpostaukset saavat katsomaan asiaa laajemmalti ja tässä on tullut paljon tietoutta myös omien Iittala-ihanuuksien historiasta ja tarinasta. Taika-postaus on jäänyt parhaimmin mieleen. Tykkään todella näistä astioista ♥

 3. Rakastan Iittalan designia, joten olen nauttinut näistä yhteistyöpostauksista! Odotan ensi vuodelta uuden astiasarjan julkaisua ja toivonkin että Mainio-tuotteita näkisin stailattuina vanhemman astiaston kanssa!

 4. Minä tykkään sinun tyylistä toteuttaa näitä yhteistyö postauksia. Niissä on aina joku kaunis idea eikä ole tehty niin että tässä nämä astiat ja teen tämän vain siksi, että minun pitää. Monet blogit ovat jääneet nyt itseltä kokonaan lukematta kun kaikki postaukset on tehty edellä mainittuun tyyliin. Jatka samaan malliin niin hyvin menee!

 5. mielestäni tällaiset pidempään jatkuvat yhteistyöt ovat kivoja. ja mielelläni olen mukana myös arvonnassa 🙂

 6. Ehdottomasti kurkistus omaan kotiisi on jäänyt mieleen! Sulla on niin upea silmä estetiikalla ja saat värit toiminaan täydellisesti keskenään. Uskomatonta inspiraatiota päivästä toiseen 🙂 ja ensi vuodelta odotan etenkin erilaisia uusia reseptejä! Kuin myös upeita kimppuja ihanissa maljakoissa <3 ehkä jonkinlainen kimppusidontapaja suomalaisen designin ympärille? Iittalaa kun taitaa löytyä hyvin useasta kodista ja olisi upea tehdä esim isoon aalto-vaasiin täydellinen kimppu.

 7. Harmonian ainekset👌

  Ihania juttuja kaikki olleet! Ja niin inspiroivia kuvia ja juttuja, että! 🙂

 8. Ah just tuota arvonnan vatia oon käynyt ihailemassa Arabian myymälässä useasti! Se on siis jäänyt mieleen.

 9. Harmonian ainekset oli myös minun suosikkini! Olen pitänyt kaikista Iittalapostauksista, osaat yhdistellä värejä ihanasti toisiinsa. Vuosiyhteistyöt ovat mainio juttu, jos brändi ja bloggaaja sopivat yhteen, niin hyvin kuin sinä ja Iittala.

 10. Löysin blogiisi aivan vasta Tallinnan matkasi vuoksi ja näin seuraamaan 🙂 Olenkin täss pikkuhiljaa lueskellut vanhempia postauksiasi.
  Iittala on mun suosikki ja kaapeista löytyykin uutta ja vanhaa. Jo kohta 20-vuotta vanhoja omaan ekaan kotiin hankittuja teemoja ja vielä vanhempia kirpputorilöytöjä. Uusin lisä pöydällä sokerikon asemaa toimittava kastehelmipurkki.
  Pitkään jatkuva yhteistyö on varmasti jotain uutta ja erilaista. Eihän kukaan kotonakaan laita useaa kertaa vuodessa astiastoa, maljakoita yms uusiksi vaan ne ovat ainakin Iittalan tapauksessa sijoituksia vuosiksi ja vuosiksi.

 11. Ihania juttuja ja kuvia ollut! Joku sellainen Iittalaan liittyvä toisten kaapilla -sarja vois olla hauska kun esim. isovanhemmiltakin löytyy aina kaikkia ihania vanhoja astioita 🙂 Rauhallista joulua!

 12. Tämä postaus oli paras Iittala-postaus. Tosi kauniita kuvia ja kauniita käyttöesineitä. Vuosiyhteistyö on ok, jos se sopii kirjoittajalle, ja tässä tapauksessa niin todellakin on! Hyvää joulua ja upeaa uutta vuotta!

 13. Iittalan ihanat astiat ja kenttilän jalat. Odotan mielenkiintoisena mitä uusia astioita ens vuonna tulee iittalalta.

 14. Vaikea valita eniten itseäni kutkuttanutta Iittala postausta, mutta jos on pakko niin kyllä se on tämä jouluteema😊 Saattane johtua joulukuun aiheuttaman joulumielen heräämisestä. Itse tykkään tosi paljon tämmöisestä pidempikestoisesta yhteistyöstä. Odottaa jo mielenkiinnolla seuraavaa postausta🙌🏼

 15. Iittala on kyllä yks lemppareista, kovin montaa omaa suosikkia ei olekaan vielä täällä näkynyt. Jospa ensi vuonna. 🙂

 16. Tämä on kyllä toiminut yllättävän hyvin! Ei ole tuntunut liialta määrältä Iittalaa ollenkaan. 🙂

 17. Rakastan Iittalaa brändinä!! Toivoin aikanaan ylioppilaslahjaksi perinteiseen tapaan astiastoa, ja onneksi päädyin klassiseen Teemaan, joka kestää aikaa, vaikkakin värimieltymykseni on tässä vuosien aikana ehtineetkin vähän muuttua.

  Mun mielestä oot toteuttanut tän yhteistyöproggiksen tosi hienosti ja niin, ettei mulla ainakaan ole lukiessa ollut yhtään sellanen fiilis että “no joo, sun on pakko tehä näitä koska vuosiyhteistyö jne.”. Postaukset on olleet mielenkiintoisia ja kauniita ja inspiroineet niin minua kuin varmasti montaa muutakin. Mulle on jäänyt mieleen erityisesti kauniit ja kekseliäät kattaukset ja luova värien käyttö.

 18. Vuosiyhteistyö Iittalan kaltaisen monipuolisen brändin kanssa on erityisen motivoiva myös lukijan kannalta sillä meilläkin monella samat Iittalat taipuvat arkeen ja juhlaan ❤️❤️

 19. Tämä on ollut minusta aivan ihana yhteistyö! Saanut nähdä tavaroita käytössä ja inspiraatiota nyt muutenkin. Erityisesti mieleen on jäänyt tuo tammikuun aalto maljakko ja nuo taika tekstiilituotteet! 🙂

 20. Peukku jatkuvalle yhteistyölle! Sovit ihanasti Iittalalle ja Iittala sulle. Astiat, sisustusesineet ja niiden eri käyttötarkoitukset tulevat kauniisti ja luonnollisesti esiin sun kuvissa ja jutuissa.

 21. Oi en tiennytkään, että on tullut muitakin kuin hopean värisiä. Tuo ruusukultainen olisi kyllä upea!:)

 22. Hei, ihana arvonta! Vati on niin kaunis.

  Erityisesti Taika-sarjan tunnelmallinen postaus jäänyt mieleen – varmaankin siksi, kun se on minulle rakkain sarja. Pidän todella paljon tästä jatkuvasta yhteistyöstä; miten astioista voi tehdä eri vuodenaikoihin sopivia kattauksia. Ja näitä kuvia on niin kaunis katsella. Eli toivon, että jatkuu!

  Ja nyt myös toivon, että voitan upean vaasin 🙂

 23. Hyggeily & harmonia postauksesi oli myös minun suosikkini, niin kuvien kuin itse jutunkin puolesta. Sen postauksen kuvat tekivät minuun erityisen vaikutuksen, sillä niissä on tavarapaljoudesta huolimatta upea fiilis ja ne ovat todella kauniita.🙂

 24. Pitkissä yhteistyöjutuissa ehkä mielenkiintoisinta on nähdä samojen esineiden taipuvan useisiin eri käyttötarkoituksiin ja näin saada lisää vinkkejä itselle 🙂

 25. Joulusesonki-postaus. Siinä oli jotenkin tunnelmaa. Ihan kiva tuollainen jatkuva yhteistyö mutta sekin pitää toisaalta osata lopettaa ajoissa jos ideoita ei enää tule. Ja tämä ei siis tarkoita että sinulla olisi ideat loppu.

 26. Kaikki Iittala-aiheiset postaukset on ollu tykättyjä täällä puolella ruutua ja niistä huokuu oikeesti kiinnostus kyseisiä tuotteita kohtaan. Samaan malliin siis voi huoletta jatkaa! Mitä tulee sisustukseen, niin Iittalan tuotteista etenkin nappulat ja kaikki vaasit on omia lemppareita. <3

 27. Postaus Taika-sarjasta on jäänyt mieleeni. Iittalan kanssa jatkuva yhteistyö on mielestäni inspiroivaa. Teet kauniita kattauksia ja asetelmia.

 28. Oon ollut aika positiivisesti yllättynyt siitä, miten hyvin tämä yhteistyö-projekti on toteutettu sun blogissa, ei oo tuntunut ollenkaan niin teennäiseltä tai väkinäiseltä, mitä useimmat yhteistyö-postaukset monissa blogeissa on. Kiitos siis näistä 🙂
  Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä uutta oot tulevalle vuodelle kehittänyt. Toivottavasti tulee uusia näkökulmia mukaan matkaan.

 29. Jatkuva yhteistyö on mielestäni ok. Iittala on mielenkiintoinen ja monipuolinen, joten varmasti riittää kivoja juttuja jatkossakin.

  Olen ihaillut tuota pöytäliinaa jo useasti, mistähän se on ostettu? 🙂

 30. Eritoten odotan uutuuksien esittelyä ja miten uusia tuotteita yhdistellään kattauksissa… vanhojen klassikoiden kanssa

 31. Harmonian ainekset -postaus oli innostavin, koska silloin vasta näin tuon ihanan ruusukultaisen vadin. Olen antanut lahjaksi näitä teräksisiä vateja monia. Mutta tämä ruusukultainen vati on omaan makuuni ja toivon sen voittavani 🙂
  Blogisi on innostava ja on kiva lukea ajatuksiasi ja elämääsi blogin kautta.
  Kaikkea hyvää tulevaan vuoteen 🙂

 32. Ehkä yksi mielenkiintoisista aiheista voisi olla, että mitkä astiat ovat oikeasti tarpeen kotiin? Vähän minimalismiteemaa jatkaen.

  Tuo vati on kaunis, jospa arpaonni olisi puolellani!

 33. Mulle oli jäänyt noista jotenkin erityisesti mieleen se kun esittelit Taika-sarjaa. Ja must say, tämä on ollut mielestäni erittäin onnistunut kampanja, joka saanut ainakin itseni inspiroitumaan entistä enemmän sisustamisesta sekä pyrkimään hommaamaan kotiini vain just sellaisia astioita ja tavaroita, joista todella tykkää. Eikä yksikääm poataus ole vaikuttanut väkisin väännetyltä vaan ollu todella sun näköinen 🙂

 34. Iittala on myös minulle rakas brändi, joten mielelläni olen sinunkin blogistasi Iittala-juttuja lukenut. Mieluisin postaus oli mielestäni Taika-sarjaa koskeva. Itselläni on Taikaa kaapissa, mutta se jäi jossain vaiheessa vähemmälle käytölle kyllästymisen vuoksi. Nähtyäni blogissasi Taika sarjasta kuvia, innostuin sen taas itsekin kaivamaan kattaukseen esille 🙂

 35. Ehdottomasti mieleen on jäänyt tämä ensimmäinen, suomi 100 – kokoelma. Ruusukultainen aaltovati on ollut toivelistalla siitä asti kun sen ensimmäisen kerran näin ja se oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä. Aivan upea❤️

 36. Taika-postaus jäi erityisesti mieleen koska se on lempiastiasarjani. Yhteistyö on mielestäni onnistunut ja odotan jatkolta tietenkin jälleen inspiroivia kuvia ja uutuustuotteiden esittelyä 🙂

 37. Alkoi tehdämieli marjapaistosta! Tuo lohenpunainen Ruutu-maljakko on kyllä aika ihana. Toivoisin helppoja ja herkullisia reseptejä.

 38. Harmonian ainekset oli postauksena aivan ihana, kuvat niin kauniita ja tunnelmallisia 🙂 Jotenkin kirjoitus osui ja upposi omalle kohdalle, samanlainen fiilistelijä kun itsekin olen ja aivan ihanaa että aamufiilistelyyn annetaan tilaa myös arjessa. Iittalan vuosi-yhteistyö on ollut tosi kiva ja antanut paljon uutta intoa myös omien astioiden suhteen.

 39. Minun mielestä näitä juttuja on ollut ihana seurata, joten keep up the good work! 🙂 Tykkäsin myös hirmuisesti tuosta postauksesta, jossa olit siskosi luona – ihanan tunnelmallisia kuvia.

 40. Tykkään, saan tuotteista kokonaisvaltaisemman kuvan ja näkee monipuolisemmin käyttötarkoituksen.

 41. Varsinkin tuo Siskon luona kylässä -postaus jäi mieleen, niin ihana! Todella kiva ollut tämmöinen jatkuva yhteistyö, varsinkin Iittala on yksi suosikeistani. En malta oottaa mitä ensi vuosi tuo tullessaan!

 42. Taika sarja on ihana ja yhteistyö Iittalan kanssa on ollut mielenkiintoinen. Mielenkiinnolla odotan jatkossakin kauniita kattauksia.

 43. Taika-tarina jäi parhaiten mieleen, ja jatkolta toivoisin monipuolisuutta – mitä toki tähänkin asti on jo kiitettävästi ollut 🙂

 44. Mielenkiintoinen yhteistyö ja odotan innolla tulevia Iittalan mallistoja. Iittala-postaukset olleet mukavia!

 45. Kiinnostavaa on ollut tapasi yhdistää tuotteita omaan sisustustyyliisi. Olen saanut inspiraatiota blogistasi/ihanista persoonallisista kuvistasi, kiitos siitä!

 46. Harmonian ainekset on myös minun suosikkini, valokuvauksesi tuossa postauksessa kuten muutenkin on taidokasta. Tykkään yhteistyöpostauksista tuomaan inspiraatiota ja ihastelua arkeen.

 47. Todella mielenkiintoinen yhteistyö on ollut ja tuonut mukavalla tavalla tuotteita esille! Postaus Taikasarjasta kiinnosti eniten, sattuu olemaan suosikkiastiastoni! 🙂

 48. Erityisesti Suomi 100 mukit ovat olleet👌🏻Liike Espalla on ihana paikka,hyvä palvelu ja ikkunat ihania😍

 49. Oho, täytyy sanoa, että näistä kaikista en ole edes huomannut, että kyseessä on yhteistyöpostaus. Hyvin olet siis saanut nämä sulautumaan tyyliisi! 🙂 Parhaiten mieleeni ovat jääneet tuo kesäinen mökki + Taika -kombo, siskosi kaunis koti ja tuo jouluinen leivontapostaus. Jatkossa olisi hauska kuulla lisää esim. Iittalan historiasta ja nähdä vanhaa designia (en toki tiedä haluatko tehdä tämän tyylisiä juttuja). Ja tietysti lisää kauniita kattauksia – ne sinä todella osaat!

 50. Iittalalta löytyy niin paljon erilaisia tuotteita ettei ehdi kyllästyä ja tunnelma kuvissa on käsinkosketeltava.

 51. Uutena lukijana en ole ehtinyt lukea kaikkia vanhempia iittala-yhteistyöpostauksia, mutta ainakin näistä kuvista välittyi ihana tunnelma! 💕

 52. Tavaroiden merkityksen pohdinta jäi kyllä mieleen, sillä asiaa on itsekin tullut tässä pohdittua paljon. Iittala best! <3

 53. Harmonian ainekset on jäänyt pysyvästi mieleen! 🙂 Seuraan mielelläni Iittalan yhteistyöpostauksia myös jatkossa.

 54. Juurikin nuo siskosi kotona kuvatut kuvat ovat jääneet mieleen, ja tietenkin ruutu-maljakot raikkaana uutuutena. Pitkään jatkuvassa yhteistyössä voit käydä yrityksen tuotteita laajasti läpi ja näin luoda hienoa kokonaiskuvaa Iittalasta. Kotonasi kaikki näyttää kauniilta, ja kuvaustapasi on mukaansatempaava!

 55. Pidän kovasti siitä miten osaat yhdistää erilaisia astioita ja esineitä niin, että niistä tulee tosi kauniit kattaukset ja koristukset 🙂

 56. Vuosiyhteistyö sopii sinulle ja Iittalalle ehdottomasti, koska sun kiinnostus brändiä kohtaan on ollut luettavissa jo aiemminkin 🙂 Minulla kiinnostaisi nähdä lisää kauniita kuviasi esim. Iittalan ruuanlaittoastioista (+sitten siihen hyviä reseptejä…)

 57. Minusta parhaita on olleet nuo ruutu-maljakot, niin ihania <3 Tuota Suomi100-sarjan tuotteita odotin myös mielenkiinnolla. Ensi vuodelle odotan erikokoisia ja värisiä Aalto-maljakoita ja niille eri käyttötarkoituksia 🙂

 58. Ah että kauniita kuvia!💗 Iittala on ihana, omat lempparit on ehottomasti Nappula-kynttilänjalat 😊

 59. Iittalan ystävänä yhteistyöpostaukset ja upeat kuvasi ovat kiinnostaneet kokonaisuudessa ihan kaikki.

 60. Minua viehättää erityisesti kuvista välittyvät tunnelmat ja niiden mielettömän kaunis värimaailma.
  Iittalan astioihin ei kyllästy koskaan, joten minua kiinnostaa ihan kaikenlaiset postaukset.

 61. Mielestäni pidempiaikaiset yhteistyöt suomalaisten yritysten kanssa on todella ok. Iittalan tuotteet ovat todella kauniita. Niiden kuvia on kiva katsoa!

 62. Heinäkuun Taikahenkinen mökin oleskelunurkkaus on jäänyt mieleen vaikka jokaisessa Iittala -yhteistyöpostauksessa on ollut oma ihana lämmin tunnelmansa. Toivottavasti tuleva vuosi sisältää samansuuntaisia inspiroivia Iittala hetkiä, sillä osaat toteuttaa ne upeasti. Ehkäpä videoita olisi kiva nähdä myös esim. leipomiseen, ruuanlaittoon tai vaikkapa pöydän kattaukseen liittyviä. Kranssinteko opastusvideo joulun alla kiinnostaisi. 😊

 63. Mökkipostaus antoi siihen hetkeen todella paljon inspiraatiota! Yhteistyö on toteutettu tyylillä ja kestävästi – tykkään!

 64. Parhaiten mieleen on jäänyt nuo Suomi100-kuvat. 🙂 tykkään tästä yhteistyöstä, koska osaat visuaalisena ihmisenä inspiroida kauniimpaan arkeen!

 65. Ylipäänsä ihanaa päästä tätä kautta tutustumaan Iittalan tuotteisiin. Mielenkiintoinen yhteistyö siis 🙂

 66. Taika-sarjan postaus on jäänyt mieleen. ❤ en odota mitään erityistä, jään odottelemaan mitä kivaa on luvassa!

 67. Kaikenlaisten uutuuksien esittely kiinnostaa. Se eräs punainen maljakko (Aalto?) jäi erityisesti mieleen.

 68. Itse olen saanut äärimmäistä iloa kattausvinkeistä. Itselläni on jälkellä vain rakkaimmat Iittala-suosikit, nyt ja aina, iittala. Kattauskuviesi ansiosta katan lähes kaikki ateriat kiireisestä aamiaisesta välipaloihin ja iltapaloihin (vaikka ne syötäisiinkin lopulta sohvalla).

  Yhteistyöltä odotan saman jatkuvan, se on tuonut jotain spesiaalia arkiruokailun keskelle.

 69. Aivan EHDOTTOMASTI mieleeni ovat jääneet lumoavat kattausideasi ja se, kuinka yhdistelet eri sarjojen astioita toisiinsa luomalla upean, uniikin ja jokaisiin hetkiin sopivan astiaston.
  Olen itse valtava Iittala -fani, uusimpia suosikkejani ovat Kaasa kynttilälyhdyt ja juuri ruusukultainen Alvar Aalto vati.

  Ja suosittelen, että jatkat tällaista blogi- yhteistyötä. Se sujuu sinulta niin luonnollisesti, ja postauksesi ovat todella mielenkiintoisia!

 70. Kattausideat ovat ehdottomasti oma lemppariaiheeni. Niitä näen mieluusti jatkossakin, joten pekututan jatkuvalle yhteistyölle minäkin. 🙂

 71. Mulle ei ole jäänyt mieleen erityisesti mikään tietty postaus, vaan ylipäänsä sun Iittala-kuvista huokuva tunnelma. Omassa kodissa Iittala yhdistyy lähinnä vaan nopeasti hotkittuihin aamupaloihin ja pikalounaisiin, joten on ihanaa nähdä samat astiat harmonisessa ympäristössä ja kiireettömässä tunnelmassa. Täytyisi kyllä itsekin oppia hidastamaan ja nauttimaan arjen pienistä kauniista hetkistä!

 72. Olen ihastunut Iittalaan yhä enemmän ja enemmän postaustesi ansiosta. Plektra-jakkara ja tuo harmaa lasinen valaisin ovat vieneet sydämeni. Ihanan tunnelmallisia kuvia!

 73. Taika mullekkin on jääny mieleen! Pidän tosi paljon siitä miten toteutat nää yhteistyöpostaukset. Ne ei oo pelkkää tavaroiden esittelyä! Kiitos!

 74. Minä olen ihastunut myös kauniisiin kattauksiin ansiostasi! Minulla on ollut omat suosikkini, mutta nyt olen löytänyt uusia esimerkiksi ultramariininväriset maljakot😍. Yhteistyötäsi Iittalan kanssa on ilo seurata, ja on mukava että se on näin pitkä!

 75. Kaikki Iittalaa koskevat postaukset kiinnostavat 🙂 Osaat esitellä niitä kauniisti kauniilla kuvilla. Taika postaus jäänyt erityisesti mieleen.

 76. Kattamisen uusi vapaus ja harmonian ainekset ovat jääneet hämmentävän hyvin mieleen! Kauniita kuvia, rauhoittavia ajatuksia ja tuoreita ideoita. Tämä yhteistyö Iittalan kanssa on ollut yksi parhaimmista näkemistäni. Varmasti se, että olet saanut todella vapaat kädet toteutukseen, näkyy lopputuloksessa positiivisesti.

 77. Olen aivan ihastunut tyyliisi ja saanut monia vinkkejä omiin kattauksiini. Eniten olen pitänyt Harmonian ainekset -postauksesta, se on jäänyt mieleeni.

 78. Olen tykännyt kaikista postauksista, ihanan inspiroivia ! Eniten tänä vuonna on ehkä kiinnostanut ja jäänyt mieleen astiat ! <3

 79. Taika-postaus jäi erityisesti mieleeni. Olen tykännyt yhteistyöstäsi Iittalan kanssa kovasti, sillä postaukset eivät todellakaan ole tuntuneet vain tavaran esittelyltä, vaan niissä on ollut laajemmin ja syvällisemmin Iittalaa, kuten esimerkiksi tietoa brändin historiasta. Yhteistyö on onnistunut oikein hyvin, kiitos siitä 🙂

 80. Kaikki Iittala-postauksesi ovat mielenkiintoisia. Minulla on vanhaa Iittalaa ja uudempaa tekisi mieli. Arvonnassa mukana!

 81. Ruutumaljakot ovat jääneet erityisesti mieleen. Teet yhteistyöt hienosti niin, että ne ovat luonteva osa muuta sisältöä.

 82. Kiva idea, että on pidempään yhteistyötä..etenkin, kun brändin tuotteet sopii hyvin sun tyyliin muutenkin. Ihania as(t)ioita <3

 83. Tää yhteistyö oli kivaa seurattavaa, koska postauksista huomasi että ne ei ollut “väkisin väännettyjä” vaan niissä oli käytetty luovuutta ja niihin oli panostettu!

 84. Kauniit ja inspiroivat kuvat, kiva tällainen pidempi perehtyminen aiheeseen. Mukavasti tulee Iittalan tuotteet esille. Ja kiva arvonta, hieno tuo ruusukultainen vati!

 85. Tykkään Iittalan muotoilusta ja sun tavasta käyttää niitä blogiyhteistyössä. Bongailen aina samanlaisia astioita mitä itellänikin on käytössä (Sarjatonta ja Kastehelmeä) ja saan uusia vinkkejä niiden yhdistelemiseen täältä. Se on inspiroivaa. Odotan tulevana vuonna niitä lisää sekä mahdollisia uusia Iittalan tuotteita 🙂

 86. Harvoin törmää näin mahtavasti toteutettuihin yhteistyö-postauksiin kuin sinulla on! Näistä Iittala-postauksista saa aina inspiraatiota ja uusia ideoita. Ihailen sinun taitoasi yhdistellä harmonisesti eri astiasarjoja.

 87. Taika-sarja ei ole mikään suosikkini, mutta nuo kesäiset mökkistailauskuvat ovat kutkuttaneet mieltä mineenkin otteeseen 🙂
  Samoin postaus siskosi luota on visuaalisesti mun makuun!

 88. Wau, mikä arvonta 😄. Ja sun blogii on ihana lukea jo senkin takii et ne on tavallisia, arkipäiväisiä asioita ja Iittalan tuotteet tulee luontevasti esiteltyä ja kivoja vinkkejä myös. Itse pidän paljon maljakoista ja niin upeita erimuotoisia ja värisiä on saatavilla. Ihanaa Joulun Aikaa 😘

 89. Joulupostaukset ovat jääneet mieleen koska joulun tunnelma on <3 oma suosikkini iittalalta on taika-astiat.
  Pidempiaikaiset yhteistyöt ovat mielenkiintoisia. Varsinkin tämä iittalan kanssa toteutettu!
  Siitä huomaa kuinka iittalan kauniit astiat sopivat sekä arkeen että juhlaan 🙂

 90. Pidin erityisesti siskosi luona tehdystä jutusta. Tykkään tavastasi tehdä yhteistyöpostauksia, niitä ei aina edes sellaisiksi huomaisi, ellei yläkulmassa olisi mainintaa yhteistyöstä. Astiat ovat usein kuin ne olisivat vain eksyneet kuviin sen sijaan, että niitä “mainostetaan”.

 91. Kauniit kuvat ovat jääneet mieleen! Huomaa, että panostat blogissasi kuvien laatuun, esteettisyyteen ja sommitteluun 🙂 Kiitos tästä, Viena!

 92. Mun ehdoton lemppari oli siskosi luota tehty postaus. Kuvasi ovat kauniita ja laadukkaita, jotka tekevät oikeutta Iittalan astioille.

 93. Ihana kesäfiilis tulvahti heti mieleen kun katselin tämän postauksen kuvia läpi ja näin kuvan heinäkuun taika-postauksesta. Koko oleskelunurkkaus mökilläsi ja sinne täydellisesti sopivat taika-astiat kolahtivat ja kovaa, mikä tunnelma niissä kuvissa ja varmasti myös hetkissä jotka kuviin on onnistuttu vangitsemaan.
  Iiittala-yhteistyö on ihan mieletön juttu juuri sinun blogissasi. Se miten kauniisti kirjoitat ja ennen kaikkea kuvaat ja sommittelet tuotteita on jotain todella uniikkia.
  On ollut kiva tietää että koska Iittala on pitkäaikainen yhteistyökumppanisi, tulee näitä postauksia aina lisää. Kiitos sinulle sekä Iittallalle näistä mahtavista sisällöistä kuluneen vuoden varrella! 🙂

 94. Mieleen on jäänyt erityisesti kuvien ihana tunnelma ja haaveilen jatkuvasti rauhallisista aamuista kauniiden astioiden, lähimmäisten ja hyvän ruuan parissa. Erityisesti mieleen on jäänyt Taika-astiasto.

 95. Kauniit kuvat sisustuksesta ja kattauksista ovat jääneet mieleen ja niitä toivon lisää! Ihanan rohkeasti yhdistelet eri värejä ja materiaaleja 😊

 96. Vuosiyhteistyössä Iittalan kanssa parasta on ollut juuri tuo kesto ja sen jatkuvuus. Se on taatusti antanut lukijoille enemmän kyseisestä brändistä ja sinä olet antanut enemmän tälle brändille. Yhteistyöpostauksesi ovat olleet todella inspiroivia, idearikkaita, luonnollisen arkisia ja myös Iittala-brändille sopivia. Yhteistyöpostauksia lukiessa ei ole tullut ollenkaan sellainen olo, että niissä esitellään vaan kyseisiä tuotteita ja teksti kasattu kasaan väkisin. Erittäin onnistunut vuosiyhteistyö ja odotan innolla sille jatkoa. =)

 97. mielestäni on ollut kivaa kun olet esitellyt laajemmin Iittalan tuotteita, kun itselläni siiä tulevat ensiksi mieleen vain kauniit astiat. sitä myötä olen ihastunut Iittalaan vaan yhä enemmän!

 98. Itseasiassa yksi suuri syy lukea ihanaa blogiasi on juuri nuo yhteistyöpostaukset Iittalan kanssa! Ihailen kykyäsi yhdistellä eri sävyjä ja sarjoja.

 99. On kiva seurata kun brändi ja bloggaaja sopivat yhteen, eikä mainonta “ärsytä” tai tunnu päälle liimatulta, tämä toki on blogiyhteistyön tarkoitus, mutta Iittala yhteistyösi kohdalla tämä toteutuu! Kaunis joulun leipomis postaus on päällimmäisenä mielessäni, upea stailaus, ja Iittala mukana postauksessa, ei liian korostetusti. Stailaus erityisesti tässä postauksessa inpiroiva ja tuo joulumieltä.

 100. Ihana tämä Iittala-yhteistyö! Joulupostaus ja kurkistus kotiin ovat ehkä parhaiten jääneet mieleen.

 101. Toimivan astiakaapin postaus on jäänyt mieleen! Itsellänikin on välillä haasteita sen kanssa 🙂

 102. Nuo Suomi 100-tuotteet ovat postauksena jääneet mieleeni. Itselleni niin mieleisiä sävyjä, ja sinulla aina hienot kuvat näissä. 🙂

 103. Muistan erityisen hyvin postauksen, jossa esittelit uuden kotisi ja ikkunalaudalla oli rivistö Nappula-kynttiläjalkoja. Olisi muuten kiva nähdä, millaisia muutoksia asunnossasi on tapahtunut kuluneen vuoden ajat!

 104. Iittala postaukset ollu niiin inspiroivia ja ihania! Toivottavasti yhteistyö jatkuu Iittalan kanssa!

 105. Melkobiutena lukijana en vanhempia postauksia tiedä mutta ainakin suomi 100 postaus hieno. Ja iittala on hieno sarja.

 106. Inspiraatio siihen, miten yhdistellä eri sarjoja, ja kaikki mitä kauneimmat kuvat ovat jääneet mieleeni. 🙂

 107. Kyläily siskosi luona ja kauniit kuvat tulivat ensimmäisenä mieleen. Mielelläni näkisin tällaisia yhteistyöpostauksia myös jatkossa!

 108. Heinäkuun postaus kotoisasta mökkinurkkauksesta jäi mieleen ja joulujutuista on saanut hyvin nostatettua joulumieltä. Tykkään tyylistäsi erityisesti sisustuksessa ja katselen blogistasi kuvia välillä ihan tunnelman luomiseksi ja oman sisustusinspiraation herättämiseksi. Toivoisin saavani ensi vuoden postauksista inspistä kaverin vauvakutsujen järjestämiseen 🙂

 109. Ihana Iittala-postaus oli se, jossa kerroit kahvihetkestä siskosi kanssa! Tunnelma välittyi tosi kivasti, pidä se. Odotan ja uskon, että yhteistyöpostausten laatu pysyy yhtä hyvänä ja onnistut tuomaan niihinkin henkilökohtaisen touchin kaupallisen lisäksi tai jopa sijaan.

 110. Kauniita, harmonisia postauksia olleet kaikki. Olen lainaillut ideoita:) Joulupostaukset tulee nyt ajankohtaan sopivana mieleen,

 111. Parhaiten on jäänyt mieleen sisustuspostaukset, esim. toi jakkara / yöpöytä on sellainen, jonka hankkimista voisin harkita omaan kotiin. On näistä yhteystyöpostauksista saanut myös hyviä kattausvinkkejä 🙂

 112. Erityisesti mieleen ovat jääneet kaikki kauniit kukka-asetelmat Iittalan(kin) maljakoihin. Samaa mieltä muiden kanssa, että kaupallisissa postauksissa välittyy aina jotain henkilökohtaista. Kuvat ovat melkein kuin Iittalan mainoksista, mutta on kiintoisaa nähdä tuotteita oikeassa, elävässä ympäristössä perinteisten mainoskuvien sijaan!

 113. Postaus Taika-sarjasta on jäänyt mieleeni. Näissä Iittala-aiheisissa postauksissa on jotain erityistä tunnelmaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *